Home TOP NEWS Τα εισιτήρια για… τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Τα εισιτήρια για… τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

aponomi-vol-85


Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Σούπερ Καπ στην πετόσφαιρα ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΑ και ΑΕΚ Καραβά. Η ομάδα μας διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αναλυτικά:

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα Σούπερ Καπ στην πετόσφαιρα, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΕΚ Καραβά, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα Κίτιον και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Μετά την Αστυνομική σύσκεψη, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

– Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της 470 εισιτήρια για την κερκίδα των επισήμων του σταδίου.

– Οι φίλαθλοι δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

– Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

Εισιτήρια:

Η τιμή του εισιτηρίου για το Σούπερ Καπ έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Ωστόσο, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει προσθέσει στην τιμή του εισιτηρίου και λαχνό οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, αξίας 2 ευρώ.

Συνεπώς, το εισιτήριο του Σούπερ Καπ που αφορά τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κοστίζει 7 ευρώ, εκ των οποίων το Τμήμα Πετόσφαιρας θα λαμβάνει τα 2 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 5 ευρώ είναι έσοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.

Τα εισιτήρια διατίθενται από την Παρασκευή (02/10) στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, στον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, στον ΣΥ.ΦΙ. Περιφέρειας Κιτίου, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ακόμη, το Τμήμα Πετόσφαιρας ενημερώνει πως την ομάδα μας στον αγώνα του Σούπερ Καπ θα συνοδεύσουν και περίπου 40 παιδιά (αγόρια-κορίτσια) της Ακαδημίας Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, τα οποία θα συμμετάσχουν και στο τελετουργικό.