Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έθεσε από νωρίς τους κανόνες

Έθεσε από νωρίς τους κανόνες

Volley-anorthosi (11)


Στο Σούπερ Καπ διέλυσε την περσινή μεγάλη αντίπαλο της ΑΕΚ Καραβά. Πριν μια εβδομάδα, τσάκισε οποιαδήποτε όνειρα του φιλόδοξου φέτος αιωνίου της. Και ψες, φρόντισε να εξηγήσει και στην Ανόρθωση πως είναι το απόλυτο αφεντικό και φέτος. Ο τρόπος δε που η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο σετ, ήταν σαν να έλεγε στη Κυρία της Αμμοχώστου “όποτε θέλω και με οποιονδήποτε τρόπο θέλω”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να κτίζει σε αυτό που ξεκίνησε με το Σάββα Σάββα στο τιμόνι πριν δυο χρόνια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως όσο περνά ο χρόνος, η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται καλύτερη. Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι βελτιώνεται και σε επίπεδο μονάδων, εμφανής είναι η βελτίωση της και σαν ομάδα. Αντίπαλος της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μόνο το ταβάνι της, όμως αυτό κρυβει κινδύνους. Όλοι ξέρουν πως απαγορεύεται ο εφησυχασμός, απαγορεύεται η χαλάρωση. Θυμόμαστε ακόμα πως χάθηκε το πρωτάθλημα προ διετίας.

Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ νωρίς νωρίς έχει θέσει τους κανόνες. Αυτό είναι το πρωτάθλημα της, εκείνη έχει το στέμμα, εκείνη έχει και τη καλύτερη ομάδα. Συνεχίζει το ίδιο ταπεινά, το ίδιο εργατικά, με την ίδια συγκέντρωση. Ήδη θα γράψει έστω άθελα της ιστορία, αφού στην Ευρώπη θα παίξει εκεί που δεν τα κατάφερε καμιά άλλη κυπριακή ομάδα. Ο επόμενος στόχος όμως είναι επίσης ιστορικός: το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της.