Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μετά τη νίκη, το μήνυμα

Μετά τη νίκη, το μήνυμα

volley-aek (10)


Όπως αναμενόταν, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με όλους τους βαθμούς στο σακούλι της από τη Δερύνεια. Η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν φανερή ακόμα και στο 3ο σετ που χάθηκε, αφού ανέτρεψε μια διαφορά 10 πόντων για να κάνει το “χαλαρό” της ντέρμπι. Όπως και να έχει το ψεσινό, είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα θα θυμόμαστε στο τέλος της χρονιάς. Σε αντίθεση με το επόμενο…

Βλέπετε τη Παρασκευή 27/11 που θα διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Παφιακό. Την μοναδική ομάδα δηλαδή που δεν απώλεσε ακόμα βαθμό, αυτήν που κυνηγάμε για την ώρα στη βαθμολογία αφού έχει 15 βαθμούς και εμείς 14 (χάσαμε 1 βαθμό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ). Σε εκείνο το ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πιεστεί να δώσει το 100%. Σε εκείνο το ματς, έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλει το μήνυμα σε όλη τη λίγκα, πως αυτή ορίζει ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.

Μέχρι το παιχνίδι υπάρχει χρόνος, δυο εβδομάδες για την ακρίβεια. Όλοι όμως στο πράσινο οικοδόμημα συγκεντρώνονται στη μεγάλη πρόκληση. Είναι το πιο μεγάλο ραντεβού ως τώρα στη χρονιά. Και αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ, με το ποιοτικότερο ρόστερ, τον καλύτερο προπονητή και το άψογο κλίμα, έχει υποχρέωση να φανεί συνεπής.