Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο»

«Αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο»

Volley-SuperCup (65)


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δόθηκε λύση – Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του ΑΓΟ

Είχαμε γράψει νωρίτερα:

Πέντε ημέρες πριν τον Ευρωπαϊκό αγώνα της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ακόμη δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το γηπεδικό. Συνεχίζει δηλαδή να υφίσταται ο κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας μας, χωρίς τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Για το θέμα μίλησε στο ραδιόφωνο Άστρα ο πρόεδρος της επιτροπής του Πετοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μαρίνος Στυλιανίδης, καταγγέλλοντας όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Προκλητική η στάση των υπευθύνων και ιδιάιτερα της υπεύθυνης των γηπέδων του ΚΟΑ, που είπε στους ανθρώπους του τριφυλλιού «Αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο»…

Πιο κάτω το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας διάλογος και οι δηλώσεις του κ. Στυλιανίδη:

Η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κατήγγειλε το μεσημέρι, μέσω του “Άστρα”, τον ΚΟΑ ότι επέτρεψε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΑΓΟ την προσεχή Κυριακή στο στάδιο “Ελευθερία” από τη στιγμή που υπάρχει προγραμματισμένος ευρωπαϊκός αγώνας με την Τερουέλ Ισπανίας την προσεχή Τρίτη (15/12) για την φάση των “16″ στο CEV CUP αντρών.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Πετοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μαρίνος Στυλιανίδης διερωτήθηκε για τη στάση του ΚΟΑ στο θέμα αυτό από τη στιγμή, είπε, που υπάρχει το ευρωπαϊκό ματς.

Σημείωσε ότι αυτό είναι προγραμματισμένο από το περασμένο καλοκαίρι και ότι τον ΚΟΑ ενημέρωσε όχι μόνο το σωματείο αλλά και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ).

Ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Ευρωπαική Ομοσπονδία και αυστηρή τιμωρία αν δεν τηρηθούν οι κανονισμοί που αφορούν το “Τάραφλεξ”.

«Οι κανονισμοί λένε ότι χρειάζονται 48 ώρες πριν γραμμογράφηση για την τοποθέτηση και  προσαρμογή του Τάραφλεξ… Αυτή η εκδήλωση θα μπορούσε να γίνει είτε την άλλη βδομάδα είτε στο Λευκόθεο από τη στιγμή που ξέρουν στον ΚΟΑ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ευρωπαϊκό ματς… Το γήπεδο θα το πάρουμε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το ματς είναι Τρίτη και οι ομάδες δεν θα μπορούν καν να προπονηθούν, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδυνεύει με αποκλεισμό και αυστηρή τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αφού θα γίνει έλεγχος από τον παρατηρητή του αγώνα».

Ο Μαρίνος Στυλιανίδης κατήγγειλε επίσης την υπεύθυνη των γηπέδων του ΚΟΑ, Πασχαλίνα Μαγνήτη η οποία, όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο, του είπε σήμερα χαρακτηριστικά: «αν δεν σας αρέσει βρείτε άλλο γήπεδο».

Στον “Άστρα” τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης ο οποίος αν και αρχικά είπε ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ακολούθως δεσμεύτηκε ότι αυτό θα το εξετάσει για να βρεθεί λύση.