Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μπορούσε και άξιζε περισσότερα

Μπορούσε και άξιζε περισσότερα

volley-aek (5)


Δεν προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τη κατάσταση. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ άλλωστε δεν έχει ανάγκη από τέτοια. Ούτε το γράφουμε για να χαϊδέψουμε τα αυτιά μας, να χρυσώσουμε το χάπι. Ο τίτλος αντικατοπτρίζει πλήρως αυτό που είδαμε στο παρκέ του γηπεδου της Αραγονίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε και άξιζε περισσότερα από το 3-0.

Πείτε το απειρία, πείτε το άγχος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε πόντους καθοριστικούς, εύκολους για τη ποιότητα της και αυτά τα δικά της λάθη ήταν που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Κατά τα άλλα, δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποια ομάδα είναι η ισπανική και ποια η κυπριακή. Το στενό σκορ σε όλα τα σετ αποδεικνύει του λόγου το αληθές, όμως δεν αλλάζει την ουσία πως η ομάδα μας φεύγει χωρίς να κατακτήσει ένα από αυτά.

Θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάρει καθαρή νίκη στο Ελευθερία με το κόσμο στο πλευρό της. Δεν το γράφουμε γιατί οφείλουμε να πολεμήσουμε για τη πρόκριση, το γράφουμε γιατί πραγματικά το πιστεύουμε. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ περιορίσει τα λάθη που έκανε σαν πρωτάρα στη φάση αυτή, είναι ικανή ακόμα και για την ανατροπή. Φτάνει να το πιστέψει.