Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Έκανε «συμβόλαιο» με τις νίκες!

Έκανε «συμβόλαιο» με τις νίκες!

volley-aek (2)


Δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Λες και έκαναν συμβόλαιο με τις νίκες οι πράσινοι, που κέρδισαν όλα τα παιχνίδια του πρώτου γύρου στο Πρωτάθλημα, ενώ πανηγυρικά πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με δύο άνετες νίκες. Με αρχιτέκτονα το Σάββα Σάββα, η ομάδα διεκδικεί το νταμπλ και μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τους δύο τίτλους. Αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο στο νησί το “τριφύλλι”!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς, λοιπόν, πέτυχε 7 στα 7 στο Πρωτάθλημα, με τον πρώτο γύρο να κλείνει και η ομάδα μας να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνολικά η ομάδα μας μάζεψε 20 από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς, χάνονταν ένα στη νίκη με 3-2 επί της ΑΕ Καραβά. Και πάλι όμως, το “τριφύλλι” απολαμβάνει την 1η θέση, με +3 από το 2ο Παφιακό και +7 από την ομάδα του Καραβά.

Στο Κύπελλο οι πράσινοι με δύο νίκες επί του Παφιακού πέρασαν στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε και Ευρωπαϊκού αγώνες, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη φάση των “16” του CEV Cup. Με δύο ήττες οι πράσινοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, αλλά με το κεφάλι ψηλά αφού πάλεψαν και στις δύο αναμετρήσεις.

Μην ξεχνάμε πως η χρονιά ξεκίνησε με τίτλο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το Σούπερ Καπ, το δεύτερο στην ιστορία του τμήματος.

Η συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν θα είναι εύκολη και κανείς στο τμήμα πετόσφαιρας δεν επαναπαύεται. Στόχος είναι στο τέλος της περιοόδου η ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώσει και τους δύο τίτλους!

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα της ομάδας μέχρι τώρα, το υπόλοιπο πρόγραμμα, αλλά και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Στιγμές από τις αναμετρήσεις της ομάδας μας:

Στιγμιότυπα από αναμετρήσεις της ομάδας μας στη φετινή χρονιά: