Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για το πρώτο βήμα

Για το πρώτο βήμα

volley-salamina (9)


Στο πρωτάθλημα έκλεισε τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες, στον ίδιο ρυθμό θέλει να συνεχίσει και στο Κύπελλο. Ο λόγος για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ που ρίχνεται στο θεσμό του Κυπέλλου και μπαίνει αμέσως στα βαθιά, αφού αντιμετωπίζει απόψε (20:00 live omonoianews.com) τον πολύ δυνατό φέτος Παφιακό. Οι πράσινοι πηγαίνουν στην Πάφο για να πάρουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες τα “είπαν” πριν 2 εβδομάδες, με νικητές τους Πρωταθλητές με σκορ 3-0, αλλά αυτό δεν λέει σημαίνει τίποτα περισσότερο. Διαφορετικός αγώνας, άλλη διοργάνωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει καλό βόλεϊ για να αποδράσει πάλι με το “διπλό”. Οι παίκτες του Σάββα Σάββα απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν προβάδισμα.

Στο κλειστό Αφροδίτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τους οπαδούς του “τριφυλλιού” να μην έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν. Σε μια εβδομάδα όμως παίζουμε στο σπίτι μας και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί τον κόσμο της για να κλειδώσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.