Home VIDEOS «Με την παρουσία του κόσμου έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης»

«Με την παρουσία του κόσμου έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης»

volley-salamina (12)


Πήρε μια σημαντική νίκη η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ χθες επί της Νέας Σαλαμίνας και ήδη το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν. Οι πράσινοι έχουν γεμάτο πρόγραμμα το επόμενο δεκαήμερο. Ακολουθεί ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με τον Παφιακό, στη συνέχεια το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τερουέλ και τέλος ο επαναληπτικός στο Κύπελλο.

Ο Αχιλλέας Πετρακίδης μίλησε στο Omonoianews.com για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της. Μας ανέφερε πως το τριφύλλι βρήκε ρυθμό και παίζει καλό βόλεϊ, παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλει. Τόνισε πως ο στόχος στους επόμενους τρεις αγώνες είναι ισάριθμες νίκες και προκρίσεις στις δύο διοργανώσεις!

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα στην κάμερα της ιστοσελίδας μας:

«Τον τελευταίο καιρό η ομάδα άρχισε να βρίσκει τον καλό της εαυτό, παίζουμε πολύ καλά. Είχαμε μόνο την απώλεια βαθμών από την ΑΕ Καραβά, που χάσαμε ένα βαθμό.

Συνεχίζουμε δυνατά. Υπάρχει την Παρασκευή το παιχνίδι με τον Παφιακό στο Κύπελλο. τους είχαμε κερδίσει πριν μια εβδομάδα στο πρωτάθλημα με 3-0, ευελπιστούμε να πάρουμε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.

Την Τρίτη ακολουθεί το Ευρωπαϊκό παιχνίδι στο γήπεδο μας. Ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση και ίσως στην πρόκριση. Είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, χωρίς τη συμπαράσταση του δεν θα τα καταφέρουμε, σίγουρα με την παρουσία του κόσμου έχουμε περισσότερες πιθανότητες».