Home TOP NEWS Όλα για την ανατροπή

Όλα για την ανατροπή

volley-aek (4)


Η μεγάλη μέρα της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφτασε. Η ομάδα του Σάββα Σάββα, σήμερα έχει ραντεβού με την ιστορία. Δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος της προς το χαρούμενο τέλος, όμως αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ ουδέποτε ζήτησε εύκολα. Στις 20:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ισπανική Τερουέλ (live omonoianews.com) και στο μυαλό όλων είναι μόνο η ανατροπή!

Το σκορ του πρώτου αγώνα από μόνο του, είναι αρκετό για να καταδείξει το δείχτη δυσκολίας του εγχειρήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκτός από τα εμπόδια όμως, υψηλού βαθμού είναι και τα κίνητρα που αναμένεται να αποτελέσουν ελατήρια στα πόδια των παικτών μας. Οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση και είναι αποφασισμένοι να το αποδείξουν με την απόδοση τους.

Στο τέλος της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει το χειροκρότημα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα και το γνωρίζει και ο τελευταίος πετοσφαιριστής και μόνο που είναι εδώ αποτελεί επίτευγμα. Μια μεγάλη ομάδα όμως σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν ικανοποιείται ποτέ. Θέλει πάντα το κάτι παραπάνω, το έξτρα βήμα. Και θα το κυνηγήσει σήμερα με όλο της το είναι. Εμπρός λεβέντες, γράψτε ιστορία.