Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τα κάνει να μοιάζουν τόσο απλά…

Τα κάνει να μοιάζουν τόσο απλά…

volley-salamina (7)


Μέσα σε δυο εβδομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 0-3 τον κυριότερο ανταγωνιστή της στο πρωτάθλημα και με το ίδιο σκορ τον έστειλε εκτός του κυπέλλου. Και τα δυο παιχνίδια έγιναν στην έδρα του Παφιακού, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ τα κάνει όλα να μοιάζουν τόσο απλά και είναι υπέροχο να τη βλέπεις.

Πλέον συγκεντρώνεται στο μεγάλο στόχο της Τρίτης. Το 3-0 στον πρώτο αγώνα με την Τερουέλ δίνει προφανώς το προβάδισμα στους Ισπανούς, όμως αν πιστεύουν πως είναι περασμένοι θα την πατήσουν. Έχοντας δει το πρώτο παιχνίδι, πραγματικά πιστεύουμε πως μπορεί να πετύχει την ανατροπή και να γράψει εκ νέου ιστορία. Αρκεί να είναι περιορίσει τα λάθη της, να μπει στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και να έχει το κόσμο στο πλευρό της. Της το χρωστάμε να είμαστε εκεί.

Μπράβο στους Λεβέντες του φιλέΜπράβο στους Λεβέντες του φιλέ Νίκη με 3-0 επί του Παφιακού εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλουhttp://omonoianews.com/alla-athlimata/volley/2015/12/live-pafiakos-omonoia-4/

Posted by OmonoiaNews.com on Friday, 11 December 2015