Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χωρίς φρένο

Χωρίς φρένο

Volley-aekarava (17)


Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά. Μια διαστημική ΟΜΟΝΟΙΑ, χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μια ώρα για να καθαρίσει την ΑΕΚ Καραβά μέσα στο σπίτι της με 0-3 και έστειλε το μήνυμα σε όσους είχαν όνειρα, να τα περιορίσουν στη 2η θέση. Η ομάδα του Σάββα Σάββα δεν άφησε δευτερόλεπτο τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι και στο 3ο σετ, απλά ξεκαθάρισε σε όσους ασχολούνται με πετόσφαιρα ότι αντίπαλος της είναι μόνο ο εαυτός της.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από το 2ο και 10 από τον 3ο. Είναι αήττητη, έχει απωλέσει μόνο 1 βαθμό, έχει αφήσει πίσω της μόνο 5 σετ σε 11 παιχνίδια (!!!). Γενικώς τίποτα δεν φαίνεται ικανό να μπει στο δρόμο της πληρέστερης ομάδας που έχει δει η κυπριακή πετόσφαιρα τη τελευταία δεκαετία, η οποία πάντως ούτε παρασύρεται, ούτε πετάει στα σύννεφα. Ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας στις 5/2, έχει στο μυαλό της και το μεθεπόμενο με το δεύτερο Παφιακό (12/2) εκεί που θα έχει την ευκαιρία να εκτοξεύσει την διαφορά από το 2ο στους 10.

Ίσως η πιο αξιοθαύμαστη ιδιότητα αυτής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η σοβαρότητα και η προσήλωση στο στόχο. Κανείς δεν παρασύρεται, κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει πετύχει, πολύ απλά γιατί μπορούν για πολλά περισσότερα. Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να κάνει κάτι παραπάνω από πέρσι και θα χαλαρώσει μόνο όταν θα έχει κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της. Και όταν γίνει αυτό, μην έχετε καμία αμφιβολία, θα βρει άλλους ψηλότερους στόχους να κυνηγήσει. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ, με αυτούς τους παίκτες, έχει ζήσει τα χειρότερα όταν το σωματείο δεν είχε χρήματα για τα βασικά και τώρα που είναι στα καλύτερα της, δεν πρόκειται να χάσει τη μπάλα δευτερόλεπτο.