Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κινητοποίηση για την Παρασκευή!

Κινητοποίηση για την Παρασκευή!

volley-pafiakos-15-2-16 (15)


Λίγο η καταπληκτική πορεία της ομάδας και λίγο το ξέσπασμα του Αχιλλέα Πετρακίδη που είπε απλά το αυτονόητο, ότι δεν είναι δυνατόν αυτή η ομαδάρα να παίζει χωρίς κόσμο, έφεραν κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ματς της Παρασκευής! Η ομάδα μας υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία την Ανόρθωση (20:00, live omonoianews.com), είναι χωρίς καμία αμφιβολία το φαβορί και θέλει με το κόσμο στο πλευρό της, να κάνει το ματς γιορτή!

Τέτοια κατακρίβιαν, πρέπει να είναι κάθε παιχνίδι αυτής της ομάδας. Στο πρωτάθλημα δεν έχει αφήσει κανένα να την αμφισβητήσει και πριν καλά καλά μπει στα πλέι οφ, έχει βάλει ως στόχο να γράψει ιστορία. Θέλει να συνεχίσει το ίδιο και στο κύπελλο, σε ένα θεσμό που ήδη έχει αποκλείσει με συνοπτικές διαδικασίες τον 2ο Παφιακό και ο οποίος προφανώς θα κατακτηθεί, από όποιον αποφασίσει η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ! Η διαφορά δυναμικότητας με τους υπόλοιπους είναι μεγάλη, εκείνο που χρειάζεται είναι κίνητρα για να διατηρηθεί σε ψηλό επίπεδο η απόδοση.

Θεωρούμε πως το ισχυρότερο κίνητρο, είναι η μαζική παρουσία του κόσμου. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πάρα πολλά, για να φτάσει στο σημείο να σαρώνει τα πάντα και αξίζει να παίζει πάντα σε γεμάτες κερκίδες. Όπως δείχνει η κινητοποίηση του κόσμου, τη Παρασκευή θα είναι έντονη η παρουσία του στο κλειστό!

Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια