Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πρώτο βήμα για τελικό – ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 3-0

Πρώτο βήμα για τελικό – ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 3-0

VIC_2001


Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό έκανε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ που επικράτησε της Ανόρθωσης στη Λευκωσία με 3-0 σετ. Το σκορ καθιστά την ομάδα μας το μεγάλο φαβορί, ενόψει και του επαναληπτικού της 4ης Μαρτίου 2016.

Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη κόντρα με τις δύο ομάδες να θέλουν να κατακτήσουν όσο περισσότερους πόντους μπορούν, αφού θυμίζουμε στο κύπελλο ακόμα και οι πόντοι παίζουν ρόλο, εάν οι ομάδες πετύχουν ίδιο αριθμό σετ. Η ομάδα μας κατάφερε να φθάσει στο 2ο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-11. Όταν η Ανόρθωση προσπάθησε να πλησιάσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε και έφθασε στο 25-21 ενώ είχε προηγηθεί με 24-18.

Στο δεύτερο σετ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πολλά λάθη τα οποία η Ανόρθωση εκμεταλλεύτηκε και ήταν μπροστά στους πόντους. Σημαντικό ήταν το ξέσπασμα του Σάββα στο 12-18. Η επιστροφή της ομάδας και το απίστευτο σερί που πέτυχε, ήταν χωρίς αμφιβολία το χάιλάιτ της βραδιάς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα τρομερό σερί 13-3 έκανε το δύο μηδέν (25-21), αποδεικνύοντας ξανά γιατί θεωρείται η κορυφαία ομάδα στο χώρο.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο και δύσκολα μία ομάδα μπορούσε να σημειώσει σερί πόντων. Η μεγάλη κόντρα οδήγησε στο 17-17 όμως με ψυχραιμία η ΟΜΟΝΟΙΑ το κατέκτησε με 25-22, κάνοντας το 3-0 σε ενάμιση ώρα.

U2ntitled

Ζωντανό κείμενο από το Ελευθερία: