Home TOP NEWS Γεμάτο Ελευθερία το ευχαριστώ

Γεμάτο Ελευθερία το ευχαριστώ

kosmos-volley-omonoia-aek


Δεν μας ζητάει πολλά η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεν μας ζητάει να προσποιηθούμε πως τα προβλήματα στο σωματείο δεν υπάρχουν. Δεν μας κρατάει καν μούτρα για την πολύ χαμηλή προσέλευση όλη τη χρονιά. Κάνει την προσπάθεια της, για το σύλλογο και την ιδέα που εκπροσωπεί. Και ήρθε η ώρα για να της πούμε ευχαριστώ, έστω στα δυο παιχνίδια που απέμειναν στην έδρα μας στη Λευκωσία. Θα της είναι αρκετά, για να επιβραβεύσουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Το ευχαριστώ είναι πολύ εύκολο, είναι πολύ απλό. Να γεμίσουμε το Ελευθερία για αυτή την ομάδα. Να γεμίσουμε το γήπεδο για αυτούς τους παίκτες που όταν το τμήμα ήταν ένα βήμα μακριά από το λουκέτο λόγω λαθών στο ποδοσφαιρικό, έμειναν εκεί, κι ας έπαιζε η ομάδα χωρίς ξένους και χωρίς στόχους. Και σήμερα, βασισμένοι στις δικές τους δυνάμεις και τη δική τους θέληση και επιμονή, πανηγυρίζουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους σε μια εποχή, που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεμάτη προβλήματα!

Γεμάτο Ελευθερία λοιπόν. Για να γιορτάσουμε μαζί τους το πρωτάθλημα! Να πούμε ευχαριστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς! Από το επόμενο κιόλας ματς σε δυο βδομάδες, κόντρα στο Παφιακό.