Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ήταν απλά βασίλισσα

Ήταν απλά βασίλισσα

volley-pafiakos-15-2-16 (21)


Η ψεσινή, δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν χρειαζόταν άλλωστε να είναι. Από τη στιγμή που κέρδισε σαν βασίλισσα το πρώτο σετ, δεν υπήρχε καμία ανάγκη να συνεχίσει στους δικούς της τρελούς ρυθμούς. Ακόμα και με το μυαλό στο τελικό πάντως, κέρδισε εκτός έδρας μια μεγάλη αντίπαλο, διεύρυνε ακόμα περισσότερο το σερί των νικών της και κοιτάζει πλέον τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκεί όπου στον τελικό θα βρει τη Σαλαμίνα.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι έγραψε ιστορία κατακτώντας την πρώτη ασπίδα και το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορία της, φέτος έχει βαλθεί να ισοπεδώσει τα πάντα. Έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ, έχει ήδη φτάσει εκεί που δεν πήγε κανείς στην Ευρώπη και είδε στα μάτια μια ισπανική ομάδα, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο πρωτάθλημα με δέκα βαθμούς από το δεύτερο και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου. Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μακράν η πληρέστερη ομάδα από το 2000 και μετά και ο μόνος λόγος που δεν πάμε πιο πίσω είναι γιατί η πετόσφαιρα έχει αλλάξει αρκετά. Και πάνω από όλα, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Πώς συνεχίζει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ; Με πλήρη προσήλωση στους στόχους της. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να χαλαρώσει, αν δεν κατακτήσει αήττητη το νταμπλ. Τότε, θα δει πως θα γίνει ακόμα καλύτερη του χρόνου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς βέβαια, έχει ακόμα παραστάσεις να δώσει.