Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σάββας Σάββα: «Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον κόσμο»

Σάββας Σάββα: «Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον κόσμο»

Voley-karava-Savvas (35)


Μαθηματικά Πρωταθλήτρια είναι από την Παρασκευή η Πετοφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, για δεύτερη σερί χρονιά. Η κούπα καταλήγει πάλι σε πράσινα χέρια και όλοι στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” είναι περήφανοι. Ο τίτλος θα δοθεί επίσημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε λίγες εβδομάδες, όταν θα πραγματοποιηθεί η φιέστα και οι πράσινοι θα σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο.

Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, ο προπονητής της, Σάββας Σάββα, μίλησε στο OmonoiaNews για το επίτευγμα αυτό. «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα. Φέτος θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο, που δεν τα καταφέραμε να το κάνουμε στην περσινή περίοδο, για να έχουμε έτσι μια ονειρική χρονιά!», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Όσον αφορά τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, όπου απομένουν τρεις αγώνες, γνωρίζοντας ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει πλέον, το κίνητρο του αήττητου κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση για να κυνηγήσει τη νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια;
«Οι παίκτες δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και ανταποκρίνονται σε ότι τους έχει ζητηθεί. Μέχρι τώρα όλοι οι στόχοι που είχε θέσει η επιτροπή του τμήματος έχουν επιτευχθεί. Μέσα σε αυτούς ήταν το αήττητο, που ακόμη και να μην ήττα στην πορεία θα είχε γίνει, έτσι θέλουν να κρατήσουν το αήττητο μέχρι το τέλος, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Μπορεί οι υποχρεώσεις της ομάδας να τρέχουν, αλλά όσον αφορά τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς έχει ξεκινήσει;
«Πρώτα υπάρχει ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου και έπειτα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη περίοδο».

Voley-karava-Savvas (43)

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας για να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του αθλήματος:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που χωρίς αυτούς το τμήμα δεν θα λειτουργούσε, την επιτροπή πετόσφαιρας που είναι δίπλα μας, τους συνεργάτες μου πουν δίνουν τα πάντα για αν έχουμε την ομάδα έτοιμη σε κάθε αγώνα και φυσικά τους παίκτες που μας κάνουν περήφανους κάθε εβδομάδα».

Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο στα επόμενα παιχνίδια:
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μας δίνει επιπρόσθετη δύναμη να συνεχίσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε. Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια θέλουμε τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζί μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».