Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σήμερα πάμε Ελευθερία

Σήμερα πάμε Ελευθερία

volley-pafiakos-15-2-16 (16)


Άλλη μια Παρασκευή, άλλη μια παράσταση. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα στις 20:00 (live Omonoianews.com) το Παφιακό στο Ελευθερία και θέλει να προσθέσει άλλη μια καθαρή νίκη στη λίστα. Μετράει ήδη 15 στο πρωτάθλημα και ξέρει πολύ καλά πως το που θα σταματήσει το κόντερ εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν. Για την ώρα, βλέπει απλά το αποψινό παιχνίδι, δεν υποτιμά καθόλου τον αντίπαλο και μελετάει τους τρόπους που θα καταβάλει το Παφιακό.

Ένα Παφιακό τον οποίο έχει κερδίσει με καθαρό σκορ 4 φορές φέτος. Δύο φορές στο κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα. Η διαφορά δυναμικότητας δεν αλλάζει πάντως τα επίπεδα συγκέντρωσης των αθλητών του Σάββα Σάββα που ξέρουν πως όσο εύκολα μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα, τόσο εύκολα μπορούν και να τον κάνουν ντέρμπι αν δεν αποδείξουν στο γήπεδο την ανωτερότητα τους.

Το πραγματικό στοίχημα στον αποψινό αγώνα, δεν είναι άλλο από την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο και ειδικά το αποψινό ματς που είναι ντέρμπι προσφέρεται! Μια Παρασκευή στο κλειστό, πραγματικά θα σας πείσει, για αυτό περάστε απόψε ένα όμορφο βράδυ στηρίζοντας μια τεράστια ομάδα.