Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Τρελός αγώνας, πράσινη νίκη – ΟΜΟΝΟΙΑ-Παφιακός 3-2

Τρελός αγώνας, πράσινη νίκη – ΟΜΟΝΟΙΑ-Παφιακός 3-2

Volley-Pafiakos (2)


Διαφορετικό από τα προηγούμενα της, ήταν το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Παφιακό για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο αντίπαλος παρουσιάστηκε βελτιωμένος και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του τριφυλλιού, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα μας. Η μπάλα σε πολλές φάσεις ήθελε τον αντίπαλο κι όχι τόσο τους παίκτες του Σάββα.

Η ομάδα μας βρίσκεται στο +10, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕ Καραβά και με νίκη η ομάδα μας κατακτάει τον τίτλο και μαθηματικά.

Στο πρώτο σετ τα πράγματα ήταν σχετικά εύκολα για τους πράσινους που το κατέκτησαν με 25-14. Στο δεύτερο σετ ο Παφιακός ήταν μπροστά τη μεγαλύτερη του διάρκεια με την ομάδα μας να αδυνατεί να κάνει ανατροπή. Ο Παφιακός ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 21-25.

Στο τρίτο σετ και πάλι ο Παφιακός μπήκε μπροστά όμως η ομάδα μας έκανε ανατροπή στα μέσα του σετ και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, κατακτώντας το με 25-19. Κλειδί στο 3ο σετ ήταν η διαφορά ασφαλείας που κτίστηκε μετά το 13-13.

Στο τέταρτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με μόνο σε μερικές φορές η διαφορά μεταξύ των ομάδων να πηγαίνει στους 2 πόντους. Τελικά ο Παφιακός φάνηκε ψύχραιμος και πέτυχε την ισοφάριση σε 2-2 σε με 24-26.

Στο τάι μπρέικ η ποιότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φάνηκε όταν το σκορ ήταν στο 8-10 και η ομάδα μας πέτυχε το 12-10 παίρνοντας κεφάλι στο σκορ και ακολούθως το καθάρισε με ματς μπολ στο 14-11 και τελικό το 15-11.

Ζωντανό κείμενο: