Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η αυλαία πέφτει με γιορτή

Η αυλαία πέφτει με γιορτή

volley petosfaira


Τελευταία αγωνιστική αυτή τη Παρασκευή στη πετόσφαιρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Ανόρθωση! Βαθμολογικό ενδιαφέρον όσον αφορά τη κορυφή δεν υπάρχει, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ απέχει από τη δεύτερη θέση…δεκαέξι ολόκληρους βαθμούς και είναι ήδη μαθηματικά πρωταθλήτρια. Φυσιολογικά, η προσοχή όλων στρέφεται σε δυο σημεία: Πρώτον τη καθαρή νίκη έτσι ώστε η ομάδα μας να κάνει το back to back αήττητη. Και δεύτερον στο πάρτι που θα ακολουθήσει του ματς!

Ξεκινώντας από τα αγωνιστικά, η πλήρης Ανόρθωση δεν είχε σε καμία περίπτωση τύχη κόντρα στην πληρέστερη ομάδα που είδε η κυπριακή πετόσφαιρα. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πόσες πιθανότητες έχει να κερδίσει η ελλειπή κυρίας, η οποία έχει εδώ και καιρό αποδεσμεύσει τους ξένους και δίνει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά. Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή, να ξεμπερδεύει με την υποχρέωση, να γράψει ιστορία με το καλύτερο τρόπο.

Και κάπου εκεί…γιορτή! Η φιέστα των πρωταθλητών θα λάβει χώρα μόλις τελειώσει το παιχνίδι και ελπίζουμε να συμπεριλαμβάνει χιλιάδες κόσμου! Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς στρογγυλοκάθεται και επίσημα στον ήδη δικό της θρόνο και επιβάλλεται να το κάνει μπροστά στο τεράστιο ΛΑΟ της! Αυτή τη βδομάδα το πρόγραμμα τη Παρασκευή λέει πετόσφαιρα!