Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πιάνουν δουλειά για το νταμπλ

Πιάνουν δουλειά για το νταμπλ

volley-anorthosi-fiesta (27)


Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη φιέστα της Παρασκευής και ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στη δουλειά. Οι παίκτες του Σάββα Σάββα απόλαυσαν το κενό διήμερο, πλέον όμως στρέφουν το βλέμμα στο τελευταίο ματς της χρονιάς! Το οποίο δεν είναι όποιο κι όποιο, αλλά ο τελικός κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα!

Η ομάδα της Αμμοχώστου αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο που στέκει μπροστά σε μια νέα σελίδα της χρυσής ιστορίας που γράφει αυτή η ομάδα. Τα τελευταία 3 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε το πρώτο της Σούπερ Καπ, το πρώτο της πρωτάθλημα, έφτασε πιο μακριά από οποιονδήποτε άλλο στην Ευρώπη, έκανε το πρώτο της back to back. Ετοιμάζεται τώρα για να κατακτήσει και το πρώτο της νταμπλ. Και είναι αποφασισμένη.

Ότι η τελική έκβαση του ματς εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν είναι δεδομένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αήττητη σε κύπελλο και πρωτάθλημα και δεν είναι διατιθεμένη να κάνει την πρώτη της ήττα σε τελικό. Ξέρει όμως πως για να τα καταφέρει πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη άλλη μια εβδομάδα. Να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο αλλά να του αποδώσει τον ανάλογο σεβασμό. Να κάνει το παιχνίδι της, να προσθέσει άλλη μια κούπα στο παλμαρές της.