Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Συνέχεια στο αήττητο – ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 3-1

Συνέχεια στο αήττητο – ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 3-1

volley-aekarava (1)


Αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της μα όχι σε γεμάτο γήπεδο, η πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε της ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ και συνέχισε την ξέφρενη της πορεία.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το παιχνίδι.

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας δυσκολεύτηκε. Η ΑΕΚ διεκδίκησε μέχρι το τέλος το σετ όμως η ομάδα μας, ανώτερη, το κατέκτησε με 28-26.

Στο δεύτερο σετ οι πράσινοι προσπάθησαν να κτίσουν διαφορά, αυτό δεν σημειώθηκε όμως μέχρι το 23-21, όταν με αποφασιστηκότητα η διαφορά αναγκαστικά πήγε στους 4 και το σετ στο τριφύλλι με 25-21.

volley-aekarava (3)

Στο τρίτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο όμως η ΑΕΚ έκανε ένα ξέσπασμα παίρνοντας το σκορ στο 13-18. Ο Σάββας πήρε τάιμ άουτ και η ομάδα του επέστρεψε με 15-18 και στη συνέχεια προσπάθησε για να τελειώσει τον αγώνα όμως η ΑΕΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αποτελεσματικότητα αλλά και κάποια λάθη δικά μας και τελικά το κατέκτησε με 23-25.

Στο τέταρτο σετ και με τη συμβολή του κόσμου η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στο ζητούμενο. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ οι πράσινοι ανέβασαν απόδοση και πήραν το σκορ στο 20-18 και αργότερα στο 24-21 και το κατέκτησαν με 25-22.

Ζωντανό κείμενο: