Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στο Κίτιον ο τελικός

Στο Κίτιον ο τελικός

Volley-SuperCup (1)


Γνωρίζαμε εδώ και λίγες εβδομάδες την αντίπαλο στον τελικό Κυπέλλου, πλέον μάθαμε και το γήπεδο που θα διεξαχθεί. Η ΚΟΠΕ όρισε την ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Πετόσφαιρας. Την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Κίτιον στη Λάρνακα θα αναμετρηθούν ΟΜΟΝΟΙΑ και Νέα Σαλαμίνα με έπαθλο το τρόπαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι τυπικά γηπεδούχος και θα πάρει την κεντρική κερκίδα, ενώ ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας θα καθίσει στην απέναντι εξέδρα. Όσον αφορά τα εισιτήρια, θα δοθούν περίπου 500 σε κάθε ομάδα, όμως η τελική απόφαση θα βγει την ερχόμενη Παρασκευή όταν πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με την αστυνομία.

Μια εβδομάδα λοιπόν μετά τη φιέστα κατάκτησης του Πρωταθλήματος, οι πράσινοι θα διεκδικήσουν το νταμπλ. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Σάββα Σάββα έχει να δώσει ακόμη δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, στις 8/4 και 15/4 με ΑΕ Καραβά και Ανόρθωση αντίστοιχα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η απονομή του τίτλου στην ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς και εφτά ημέρες αργότερα θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει και δεύτερο τρόπαιο.