Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το αξίζουν και με το παραπάνω

Το αξίζουν και με το παραπάνω

volley-champs


Εδώ και χρόνια, το τμήμα πετόσφαιρας έχει κερδίσει με το σπαθί του το παρατσούκλι “ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς”. Δεν του δόθηκε εύκολα, το κατέκτησε γιατί κέρδισε κύπελλα κόντρα σε παραδοσιακές ομάδες του αθλήματος βασισμένο στο πάθος των παικτών του, γιατί πάλεψε χωρίς ξένους σε τελικούς, γιατί οι αθλητές μας έπαιζαν για καιρό απλήρωτοι αλλά τα έδιναν όλα, γιατί γενικώς ήταν ένα τμήμα που δεν τα παρατούσε ποτέ και δεν το τρόμαζε τίποτα.

Αυτό το τμήμα, βασισμένο στο πείσμα και την αγάπη συγκεκριμένων παικτών και ανθρώπων που πλέον είναι είτε στην επιτροπή πετόσφαιρας, είτε στο τεχνικό τημ ( ο προπονητής μας έζησε όλα όσα αναφέραμε στη πρώτη παράγραφο), ή που ακόμα αγωνίζονται (αφού αυτή η παρέα πάει χρόνια πίσω) σήκωσε ξανά κεφάλι. Σήκωσε κεφάλι, έγραψε ιστορία πέρσι κατακτώντας το πρώτο του πρωτάθλημα και φέτος πάει να ισοπεδώσει κάθε ρεκόρ, αφού στοχεύει στο αήττητο τρεμπλ, ενώ έχει ήδη πάει μακρύτερα από κάθε άλλη κυπριακή ομάδα στην Ευρώπη.

Αυτό το τμήμα σήμερα μας προσκαλεί όλους στο πρώτο πάρτι του! Παρότι ήταν στιγμές που έμοιαζε μόνο και αβοήθητο, μας θέλει όλους εκεί, να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Θέλει ένα κατάμεστο Ελευθερία, να τραγουδάει συνθήματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και να βλέπει τον πράσινο ΛΑΟ να χαμογελά λίγο. Αυτό το βήμα αξίζει ένα γεμάτο Ελευθερία. Ας του το προσφέρουμε.