Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Την “σχεδιάζουν” ακόμα καλύτερη!

Την “σχεδιάζουν” ακόμα καλύτερη!

volley-telikos-omonoia-salamina-aponomi (14)


Η φετινή πετοσφαιρική χρονιά, ανήκε ολοκληρωτικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Αήττητο τρεμπλ, συμμετοχή στην Ευρώπη, εξασφάλιση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σαιζόν. Γενικώς τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα για τους πρωταθλητές, που απέδειξαν πως απέχουν από τους υπόλοιπους. Κι όμως, οι άνθρωποι της Επιτροπής Πετόσφαιρας και ο Σάββας Σάββα δεν επαναπαύονται. Ψάχνουν τους τρόπους να παρουσιάσουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο την ομάδα.

Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει την αφρόκρεμα των Κύπριων πετοσφαιριστών, μοιραία οποιεσδήποτε αλλαγές πάνε στην τριάδα των ξένων. Όχι ότι έχουν οποιοδήποτε παράπονο από τους εξαιρετικούς Μπρούνο, Ρεϊνάλντο και Τούλιο, το πιθανότερο είναι κάποιοι ή όλοι να συνεχίσουν. Απλά δεν θα έλεγαν όχι σε μια ποιοτική αναβάθμιση λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ και αν βρουν κάτι καλό, θα το αποκτήσουν. Αν όχι, όπως προαναφέραμε είναι 100% ικανοποιημένοι από το επίπεδο των 3 εξαιρετικών Βραζιλιάνων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτεται όπως πρέπει οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα σέβεται τον εαυτό της. Κρατάει τον κορμό και κοιτάζει πώς μπορεί να τον βελτιώσει, να τον ενισχύσει. Είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα θα είναι ξανά το θεμιτό.