Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η CEV επιθεωρεί το “Ελευθερία” για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η CEV επιθεωρεί το “Ελευθερία” για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Σε τρεις μήνες περίπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο “Ελευθερία”, όμως η CEV θεώρησε αναγκαίο να επιθεωρήσει από τώρα το στάδιο. Για αυτό, άνθρωπος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ήρθε στην Κύπρο και επισκέφτηκε σήμερα, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της Κ.Ο.ΠΕ Γιώργο Στεφανίδη, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του κλειστού. Το παρών τους έδωσαν και άτομα από το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που θα γίνε και αύριο που θα συνεχιστεί η επιθεώρηση τους σταδίου.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σλοβενίας Ach Volley Ljubljana, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου στη Λευκωσία και ο επαναληπτικός τέσσερις ημέρες αργότερα εκτός έδρας.

Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τη Γαλλική Arago De Sete. Σε τέτοια περίπτωση οι πράσινοι θα υποδεχτούν την αντίπαλο τους στις 16 Νοεμβρίου και έπειτα θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για τον επαναληπτικός στις 20 του ίδιου μήνα. Εφόσον η ομάδα του Σάββα Σάββα καταφέρει να περάσει και αυτό το εμπόδιο τότε θα συνεχίσει στους ομίλους. Τότε θα αντιμετωπίσει τις Montena Ιταλίας, Craiova Ρουμανίας και μια εκ των ΠΑΟΚ, Castella Κροατίας και Skra Belhatov Πολωνίας.