Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Άρχισε να παίρνει “γεύση” υποχρεώσεων

Άρχισε να παίρνει “γεύση” υποχρεώσεων

 


Σε ένα μήνα η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα και χθες με την κλήρωση του πρωταθλήματος, πήραν στην ομάδα μας την πρώτη γεύση των υποχρεώσεων τους για τη νέα σεζόν. Η αίσθηση αυτή θα γίνει πιο έντονη το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρώτο διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης στην Κύπρο «2016 Cyprus International Volleyball Tournament».

Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Ανόρθωση, δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η σερβική Βοίβοντίνα. Τα ματς αυτά θα είναι η καλύτερη προετοιμασία για την ομάδα του Σάββα Σάββα ενόψει Σούπερ Καπ, Πρωταθλήματος αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε το τουρνουά πάρα πολύ χρήσιμο για την ομάδα έστω και εάν η προετοιμασία βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι «η ομάδα μας θα ήταν πιο έτοιμη εάν το τουρνουά διεξαγόταν σε μεταγενέστερο στάδιο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και να επωφεληθούμε τη δυναμική του τουρνουά».

Θυμίζουμε πως από την ομάδα μας αποχώρησαν οι τρεις ξένοι Άλβες, Ρεϊνάλντο και Τούλιο, καθώς και ο Α. Αντωνίου, και αποκτήθηκαν οι Βραζιλιάνοι Ροντρίγκο Λεάντρο και Αντριάνο Λαμπ και ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου.