Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Αυτή η εβδομάδα είναι δική τους!

Αυτή η εβδομάδα είναι δική τους!

Το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΖ είναι προφανώς σημαντικό και θα λάβει σημαντικό κομμάτι προβολής από όσα μέσα ασχολούνται με την ομάδα μας. Μέχρι αύριο το βράδυ, προέχουν άλλα όμως. Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ γράφει ιστορία μιας και θα γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πράσινοι” υποδέχονται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου την Σλοβένικη Ach Volley Ljubljana και θέλουν να γράψουν ιστορία και με το αποτέλεσμα τους, όχι μόνο με τη συμμετοχή τους.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ στο εσωτερικό μέτωπο, κτίζει την δική της αυτοκρατορία. Αν ο Σάββας Σάββα και οι συνεργάτες του όμως ήταν ικανοποιημένοι μόνο με αυτά που έχουν, δεν θα έκαναν αλλαγές με στόχο την επιπρόσθετη ενίσχυση της ομάδας. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πεινασμένοι για περισσότερα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να καταφέρουν το έξτρα βήμα. Ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι και θα το δείξουν.

Το έργο τους είναι προφανώς πολύ δύσκολο, αλλά ο δρόμος μπορεί να γίνει πιο βατός. Πώς; Αν έχουν τον μεγάλο κόσμο στο πλευρό τους. Ήδη έχει κάνουν κάλεσμα και οι οργανωμένοι για το παιχνίδι και θέλουμε να πιστεύουμε πως ο ΛΑΟΣ θα ανταποκριθεί, θα στηρίξει τους πρωταθλητές μας και θα τους σπρώξει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.