Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Θα έρθει το έξτρα βήμα

Θα έρθει το έξτρα βήμα

 


Το δεύτερο σετ του χθεσινού παιχνιδιού ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε στο τέλος να ελέγχει και να είναι κοντά στην ισοφάριση. Εν τέλη έχασε και μοιραία παραδόθηκε. Η αλήθεια είναι πως οι Σλοβένοι έδειξαν πως είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις, είχαν και μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ τους και πήραν δίκαια το προβάδισμα. Δεν έχει τελειώσει βέβαια τίποτα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στη Σλοβενία να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να παλέψει. Δεν είναι με το μέρος της οι πιθανότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κτυπήσει το ματς. Γιατί ξέρει πως ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, κάθε παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο πρέπει να το εκμεταλλεύεται, να βελτιώνεται και να είναι πιο έτοιμη την επόμενη φορά να κάνει το έξτρα βήμα. Γιατί θα υπάρχει και επόμενη φορά και μεθεπόμενη, όσο το τμήμα δουλεύει τόσο σωστά, τόσο ενωμένα και τόσο παθιασμένα για να πετύχει τους στόχους του.

Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν την κλαίμε αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μας επιτρέπουν ούτε τα επιτεύγματα της, ούτε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τις δύσκολες καταστάσεις 4-5 χρόνια πριν. Είμαστε βέβαιοι πως θα πάει Σλοβενία για να διεκδικήσει την πρόκριση, όπως είμαστε βέβαιοι πως κάθε φορά που εμφανίζεται στην Ευρώπη, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.