Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Στην Ελβετία η αποστολή της πετοσφαιρικής ομάδας

Στην Ελβετία η αποστολή της πετοσφαιρικής ομάδας

 


Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή της πετοσφαιρικής ομάδας, που αύριο θα δώσει τον πέμπτο της ευρωπαϊκό αγώνα στη σεζόν. Το “τριφύλλι” πέταξε από τη Λάρνακα στη Ζυρίχη με ενδιάμεσο σταθμό τη Βαρσοβία και έπειτα μετέβη οδικός στην πόλη Άμρισβιλ, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Απόψε οι “πράσινοι” θα προπονηθούν στο SportsHalle Τellenfeld, γήπεδο που στις 20:00 (ώρα Κύπρου) της Τετάρτης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την Armiswil.

Το ματς με την πρωτοπόρο (με συγκάτοικο) του Ελβετικού Πρωταθλήματος διεξάγεται στο πλαίσιο της β’ φάση (32 ομάδες) του CEV Cup. Θα είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων, που θα τεθούν αντιμέτωπες και στις 20 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Καλματζίδης με τους συνεργάτες του, Σάββα Σάββα και Δήμο Φιλιππάτο έχουν στη διάθεση τους 14 παίκτες. Με την αποστολή ταξίδεψαν οι: Αχιλλέας Πετρακκίδης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Σωτήρης Πετρακκίδης, Πάμπλο Γκούζμαν, Ανδρέας Σαββίδης, Χρίστος Αντωνιάδης, Κυριάκος Αδάμου, Χρίστος Προδρόμου, Άγγελος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Αχιλλέως, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, Σεργκέι Μπάγκρεϊ, Μορίν Σιντιμπέ και Φέλιξ Λουίς.

Να σημειωθεί, πως τους “πράσινους” υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Γιώργος Παπαντωνίου, Πρόξενος της Κύπρου στην Ελβετία και διευθυντής του ΚΟΤ στη χώρα. Επίσης, το παρών του έδωσε και εκπρόσωπος της αντίπαλης ομάδας του “τριφυλλιού”, που βοήθησε σε ότι χρειάστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ για μετάβαση της στο ξενοδοχείο που θα διαμένει για το επόμενο διήμερο.