Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Για το 6ο Κύπελλο στην ιστορία της

Για το 6ο Κύπελλο στην ιστορία της


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (19:00 live @OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 6) τον Παφιακό στον τελικό του Κυπέλλου Πετοσφαίρισης. Ο στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου που θα είναι το 6ο στην ιστορία της ομάδας.

Το τμήμα της Πετόσφαιρας έθεσε από την αρχή της χρονιάς ως στόχο το νταμπλ και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το ένα από τα δύο τρόπαια που διεκδικεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε σοβαρή και όπως έπρεπε στον χθεσινό ημιτελικό απέναντι στο Αποέλ και θα δώσει το παρών της στο σημερινό τελικό κόντρα στον Παφιακό. Οι πετοσφαιριστές καλούνται να δείξουν για άλλη μια φορά από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι και να πάρουν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν είναι εύκολο καθώς μιλάμε για τελικό Κυπέλλου. Ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Πετόσφαιρα τα τελευταία χρόνια. Ο Παφιακός έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για αποτυχία και όσοι κληθούν να αγωνιστούν, είτε για έναν πόντο, είτε για όλο το ματς, χρειάζεται να τα δώσουν όλα.

Άλλη μια κατάκτηση τροπαίου θα είναι ακόμη ένα βήμα μπροστά για το τμήμα πετόσφαιρας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου όλοι δουλεύουν σκληρά για να συνεχίσει η ανοδική πορεία.