Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Δοκιμάζεται στο Παραλίμνι απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Δοκιμάζεται στο Παραλίμνι απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ


Με εξαιρετική ψυχολογία ύστερα από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ εκστρατεύει απόψε στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την Ένωση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έχοντας το απόλυτο έως τώρα στον πρωτάθλημα, η ομάδα του Σάββα Σάββα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στον αγώνα που δίνει στην κλειστή αίθουσα του Παραλιμνίου και να προχωρήσει αλάνθαστη. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00.

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία η πρώτη και πλέον ουσιαστική μεταγραφική περίοδος των πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα.

Οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό παικτών από την ξένη αγορά, αλλά και την κυπριακή αγορά. Από σήμερα 1η Νοεμβρίου 2019 μέχρι τις 31η Ιανουαρίου 2020 όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο ένα ξένο και ένα Κύπριο πετοσφαιριστή.

Η ομάδα μας κράτησε όλο τον κορμό της ομάδας μαζί με τους ξένους Reinaldo και Alves ενώ απέκτησε τον Ισπανό διεθνή Fran Ruiz. Στην ομάδα εντάχθηκαν και οι Ανδρέας Χρίστου, Χαράλαμπος Μάτσας.