Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ντέρμπι κορυφής απόψε στο «Ελευθερία» – Το κάλεσμα της ομάδας στον κόσμο

Ντέρμπι κορυφής απόψε στο «Ελευθερία» – Το κάλεσμα της ομάδας στον κόσμο


Η ήττα στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Αποέλ κάνει επιτακτική την ανάγκη για νίκη στον αποψινό αγώνα που δίνει η ομάδα βόλεϊ απέναντι στον Παφιακό.

Είναι σημαντικό για την ομάδα να δείξει αντίδραση, να καταφέρει να κερδίσει και να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε στο κλειστό «Ελευθερία» και η ομάδα χρειάζεται τη μαζική υποστήριξη από τον κόσμο για να καταφέρει να φτάσει στο ζητούμενο.

Μόνο και μόνο ότι τα τελευταία χρόνια οι δυο ομάδες μονομαχούν για τους τίτλους πιστοποιεί και τη σημασία του αγώνα. Τη φετινή χρονιά «πράσινοι» και «κυανόλευκοι» βρίσκονται ξανά στον ίδιο παρονομαστή βρισκόμενοι στις δυο πρώτες θέσεις του πίνακα με τον Παφιακό να εκμεταλλεύεται την ήττα της ΟMONOIAΣ και να προπορεύεται με 13 βαθμούς, έναντι 11.

Ο κόουτς Σάββας Σάββα προετοιμάζει το πλάνο του αναμένοντας και επιστροφές αφού στο ντέρμπι μετρούσε την απουσία του Άγγελου  Αλεξίου και την ανετοιμότητα του Νικόλα Ελευθερίου. Οι «πράσινοι» έχουν γεμάτο ρόστερ και μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απουσία προκύψει. Οι «πράσινοι» αναμένουν την παρουσία του κόσμου τους στο «Ελευθερία».

Από την πλευράς του ο Παφιακός έρχεται στη Λευκωσία με σκοπό το διπλό για να ξεφύγει στη βαθμλογία.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Σούπερ – Καπ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει με 3-2.

To σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ντέρμπι απόψε στην πετόσφαιρα! 🏐☘️

Η ομάδα που μας κάνει περήφανους τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί τον Παφιακό και στοχεύει τη νίκη που θα την ανεβάσει στην κορυφή! Εκεί όπου θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι τέλους!

Όλοι μας ονειρευόμαστε και απαιτούμε μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ και στα κλειστά. Όταν το ζητάμε όμως αυτό να μην ξεχνάμε πως η επιτυχία δεν είναι υπόθεση λίγων, αλλά όλων μας! Τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές, προσωπικό και μέλη της εφορίας θα καταθέσουν όπως πάντα τη ψυχή τους για τη νίκη. Όμως σε αυτή την προσπάθεια σας προσκαλούν να συμμετάσχετε και όλοι εσείς!

Είστε ο πιο σημαντικός παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πρέπει να είστε απόψε στο στάδιο “Ελευθερία”!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να στηρίξουμε την ομάδα πετόσφαιρας από την παρουσία μας στο γήπεδο; Ασφαλώς όχι!

Πάνω από όλα συμπαραστεκόμαστε ηθικά, με τον παλμό, το χειροκρότημα και τα τραγούδια μας. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Σημαντική είναι και η οικονομική στήριξη με την αγορά εισιτηρίου. Μόνο €5. Ο ΛΑΟΣ ήταν, είναι και παραμένει η ψυχή, η καρδιά και το αίμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ραντεβού, λοιπόν, απόψε στο κλειστό!

Θέλουμε κερκίδες κατάμεστες!

Αν πραγματικά το επιθυμούμε μπορούμε να κλέψουμε δύο ώρες από τον χρόνο μας για να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και στο φιλέ! Μια ομάδα που μας χάρισε απίστευτες στιγμές, τίτλους και περηφάνια τα τελευταία χρόνια!

Σας περιμένουμε στο γήπεδο!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!

OMONOIA – ΠΑΦΙΑΚΟΣ
Απόψε, 20:00
Στάδιο “Ελευθερία”

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι 7Sports που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

Διαιτητές: Χρ. Μαϊφόσιης – Σ. Φλουρής

Επόπτες: M. Προκοπίου – Ν. Τζιακούρης

Σημειωτές: I. Τοφής – Κ. Σουρουλλάς

Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφή

Παρατηρητής Αγώνα: Α. Κεφάλας