Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο Θεμιστόκλειο

Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο Θεμιστόκλειο


Μεγάλο παιχνίδι σήμερα την ομάδα μας στην πετόσφαιρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση, στις 20:00 με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Οι 2 ομάδες είναι ισόβαθμες στους 17 βαθμούς. Με νίκη η ομάδα μας θα έχει προβάδισμα για τη συνέχεια, ενώ αν καταφέρει να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1, θα ανέβει ξανά στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΟMONOIA έχει ρεκόρ (06-02) και η Ανόρθωση (05-03). Οι «πράσινοι» έχουν 21-10 (+11) συντελεστή πόντων και οι «κυανόλευκοι» 20-12 (+08). Μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής και τη νίκη της N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα επί του Green Air Παφιακού το κίνητρο νίκης για τις δυο ομάδες είναι ακόμα μεγαλύτερο αφού: Tο τρίποντο θα τους εκτοξεύσει, οι χαμένοι βαθμοί απλά θα τους διατηρήσουν σε απόσταση βολής, ενώ η ήττα με 0-3 η 1-3 ίσως θέσει εν αμφιβόλω τη θέση στην τετράδα.

Ταυτοχρόνως, η Ανόρθωση θέλει να ισοφαρίσει τις νίκες με την ΟΜΟΝΟΙΑ και οι «πράσινοι» να κάνουν το 2-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων επιστρέφει στην κυπριακή πραγματικότητα. Η ομάδα επέστρεψε από την Ουγγαρία την Πέμπτη και αμέσως ο Σάββας Σάββα άρχισε δουλειά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.