Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εξιτάρουν τα ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση στους «8» του κυπέλλου

Εξιτάρουν τα ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση στους «8» του κυπέλλου


Μπορούσε άνετα να ήταν ο Τελικός. Άλλωστε οι δυο ομάδες θα τα πουν στην τελική φάση των πλέϊ –οφς. Οι δυο προημιτελικοί την Παρασκευή, αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα 09 Μαρτίου στο «Θεμιστόκλειο» είναι ορθάνοικτοι με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ακόμα και το σενάριο η πρόκριση να κριθεί στο χρυσό σετ είναι πιθανό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που πέρασε στους Τελικούς από τις 21 Φεβρουαρίου εδώ και 15 ημέρες προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Ανόρθωση μέσω φιλικών αγώνων. Στόχος η νίκη για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η Ανόρθωση μετά από εξαντλητικούς αγώνες με τον Green Air Παφιακό προκρίθηκε στους Τελικούς των πλέϊ –οφς και θέλει την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει τα φόντα να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη στη Λευκωσία.

«Πράσινοι» και «κυανόλευκοι» θα βρεθούν σε διπλές αναμετρήσεις στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών που κάνει πρεμιέρα με τους προημιτελικούς αύριο Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020.

Πέραν του μεγάλου ντέρμπι τα άλλα τρία ζευγάρια επίσης την Παρασκευή είναι Αναγέννηση Δερύνειας – Green Air Παφιακός, ΑΠΟΕΛ – Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου και ΑΕ Καραβά – N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.