Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Κάλεσμα στον κόσμο για τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια

Κάλεσμα στον κόσμο για τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια


Η διάσκεψη τύπου έγινε με αφορμή του ότι βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια της σεζόν και σκοπός είναι να ζητηθεί η συμπαράσταση από τον κόσμο τόσο με την παρουσία του όσο και με την οικονομική του βοήθεια.

Πρώτος πήρε το λόγο ο υπεύθυνος του τμήματος πετόσφαιρας Φώτος Ιωάννου: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη συνέντευξη τύπου. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται. Διεκδικούμε και φέτος τους αγωνιστικούς μας στόχους. Είμαστε στον τελικό του πρωταθλήματος και επιδιώκουμε την κατάκτηση του τίτλου για 5η φορά ενώ θέλουμε και το κύπελλο. Η φετινή παρουσία επιβεβαιώνει την κυριαρχία μας. Θέλουμε το 4ο κύπελλο και το τρίτο ντάμπλ. Αποδεικνύεται η σοβαρή και επαγγελματική δουλειά στο τμήμα. Προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός στη φανέλα αλλά και να προσφέρουμε στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στους Ομονοιατες. Όλες αυτές οι επιτυχίες τα κάναμε σε δύσκολους καιρούς. Φέτος είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι φέτος που πρωταγωνιστεί και η ποδοσφαιρική ομάδα και έχει το μέλλον που προστάζει το σωματείο μας. Όλα τα τμήματα προχωρούν με αξιώσεις ΄άρα φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή. Η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη για επιτυχίες και οικονομική ομαλότητα. Ο καλύτερος τρόπος να μας υποστηρίξει ο κόσμος είναι να βρίσκεται στο γήπεδο. Θέλουμε τον 7ο παίκτη στο παρκέ ενώ συνεισφέρει και οικονομικά.

Όσον αφορά τα οικονομικά κυκλοφορεί λαχνός αξίας 5 Ευρώ ενώ θέσαμε και στη διάθεση του κόσμου μας τραπεζικό λογαριασμό για να προσφέρει ο κόσμο αυτά που μπορεί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από την παρουσία των ομάδων μας φαίνεται πως διαχειριζόμαστε με μεγάλη ευθύνη το κάθε ευρώ που έρχεται από τον κόσμο.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας χρυσή δεκαετία στην πετόσφαιρα και δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια των παικτών και των προπονητών αλλά και την μεγάλη παρουσία του Πράσινου Λαού. Καλούμε τον κόσμο σε μαζική παρουσία στο «Ελευθερία».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Λαός της και μαζί θα μεγαλουργήσουμε»

Ο προπονητής της ομάδας Σάββας Σάββα ανέφερε: «Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της διεκδικεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Να κάνει το τρίτο της νταμπλ σε 6 χρόνια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια που έμειναν. Θέλω να πω ότι υπάρχουν πάντα προβλήματα οικονομικά και είναι σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Ιδιαίτερο κάλεσμα σε όλο τον κόσμο έκανε ο αρχηγός Αχιλλέας Πετρακκίδης: «Σίγουρα σκοπός είναι να βοηθηθεί το τμήμα. Το καλοκαίρι όταν δημοσίευσα κάποια πράγματα προς τον κόσμο εξέφρασα τις φοβίες μου. Υπήρξε βοήθεια από τον κόσμο, προσπάθησε και το σωματείο όμως δεν υπήρξε η ανταπόκριση που ζητήσαμε. Εμείς δώσαμε υπόσχεση να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Είμαστε φαβορί και βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είμαστε σε όλους τους στόχου. Θα παλέψουμε για όλα όμως δεν φτάνει αυτό. Θέλουμε τον κόσμο πρώτα για την παρουσία του αλλά και για το οικονομικό. Για να μπορεί να κάνει μία ομάδα πρωταθλητισμό το οικονομικό είναι μεγάλο κομμάτι. Δεν θα θέλαμε το οικονομικό να στερήσει κάποιους από τους στόχους μας. Νομίζω είναι υποχρέωση και του κόσμου να δώσει σε ένα τμήμα που έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να καταλήξει το τμήμα μας εκεί που φοβούμαι ότι μπορεί να καταλήξει. Είναι τόσο μεγάλο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αν προσπαθήσει θα τα καταφέρει. Αν μπορούν οι οργανωμένοι στα κλειστά να δώσουν την παρουσία τους. Μας έχει λείψει ο παλμός. Εμείς οι παλιοί ζήσαμε τον παλμό θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτή τη χαρά».

 

Στη διάσκεψη μίλησε και το μέλος της επιτροπής του τμήματος πετόσφαιρας Μαρίνος Στυλιανίδης: «Μόνο ο κόσμος με την παρουσία του στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια και με την εισφορά των 5 Ευρώ που υπάρχει μπορεί να δώσει λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα του σωματείου και της πετόσφαιρα. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στην Πάφο να παίζουμε με 400-500 θεατές και να ερχόμαστε στη Λευκωσία και να παίζουμε μπροστά σε οικογένειες. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μαζέψει ακόμα και 1000 άτομα σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο στο βόλεϋ αλλά και στα άλλα αθλήματα. Όπως τότε που ο κόσμος συνεισέφερε για να σωθεί η ομάδα έτσι να πράξει και τώρα. Παρακαλούμε τον κόσμο να έρθει αύριο στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στην ομάδα».