Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Χρ. Προδρόμου: «Η Ομόνοια ήταν κοντά στον τίτλο αλλά… – Θέλω να...

Χρ. Προδρόμου: «Η Ομόνοια ήταν κοντά στον τίτλο αλλά… – Θέλω να προσφέρω στην Εθνική»


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού βόλεϊ και ελπίδα της Εθνικής Ανδρών είναι ο νεαρός κεντρικός της Ομόνοιας Χρίστος Προδρόμου. Ο διεθνής άσος που άρχισε την καριέρα του από τη «Ν. Papas Group» Νέα Σαλαμίνα μεταγράφηκε τη σεζόν 2018-19 στην Ομόνοια και αποτελεί δυνατό χαρτί για τους «πράσινους». Ο Χρίστος μίλησε στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy για την περίοδο της καραντίνας, την Ομόνοια και την Εθνική.

Η πρώτη ερώτηση είναι πως βιώνει ο νεαρός άσος την περίοδο της καραντίνας; «Σαφώς είναι μια δύσκολη κατάσταση η περίοδος που ζούμε με τον κορωνοϊό και η παραμονή στο σπίτι. Εύχομαι να περάσει το συντομότερο η πανδημία και να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς».

Λόγω Covid19 διακόπηκε το πρωτάθλημα με την Ομόνοια να προηγείται στους Τελικούς 2-0 της Ανόρθωσης. Ο Χρίστος άν και η ομάδα του ήταν κοντά  στην κατάκτηση του τίτλου λέει: «Νομίζω η διακοπή  ήταν μια πολύ σωστή απόφαση λόγω της πανδημίας, έστω και εάν δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο που νομίζω ήμασταν κοντά. Μετά την απώλεια του Κυπέλλου και τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση, σαφώς θέλαμε το πρωτάθλημα».

Πώς περνά τον εγκλεισμό στο σπίτι ο Χρίστος Προδρόμου, γυμνάζεται άραγε ατομικά; Όπως αναφέρει: «Προσπαθώ σαφώς να διατηρηθώ σε καλή φυσική κατάσταση αφού γυμνάζομαι στο σπίτι μου με ό,τι μέσα διαθέτω ακολουθώντας και το πρόγραμμα που μας δόθηκε από την Ομόνοια».

Πού θα βρει η νέα χρονιά τον Χρίστο Προδρόμου; «Είμαι παίκτης της Ομόνοιας και αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου και τη νέα σεζόν με την ομάδα».

Ο Χρίστος Προδρόμου αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο και για την Εθνική Ανδρών (ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το αργυρό στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου), o ίδιος μοιράζεται τις σκέψεις για την Εθνική μαζί μας. «Η Εθνική αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για όλους μας. Πριν την κρίση με τον Covid19 συνομίλησα με τον ομοσπονδιακό προπονητή και μου είπε ότι με υπολογίζει. Θέλω να προσφέρω πολλά στην Εθνική ομάδα». Ωστόσο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ερχόμενου Αυγούστου εξαρτούνται από την πανδημία, ο Χρίστος λέει: «Ναι, τον Αύγουστο υπάρχουν υποχρεώσεις αλλά πρέπει να αναμένουμε. Η Εθνική Ανδρών έχει μέλλον και μπορεί να πετύχει πολλά».

Η κλασσική τελευταία ερώτηση αφορά το μήνυμα για τον Covid 19. Σύμφωνα με τον Προδρόμου «ο εγκλεισμός στο σπίτι και η πιστή τήρηση των οδηγιών από τους ειδικούς είναι κάτι που θα μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή».