Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σπουδαία μεταγραφή για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ

Σπουδαία μεταγραφή για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ


Σημαντική προσθήκη για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ενισχύεται με διεθνή Μαυροβούνιο ακραίο.

Η πλούσια καριέρα του μιλά από μόνη της…

Στο διεθνή Μαυροβούνιο ακραίο Marco Bojic κατέληξε ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα για να καλύψει τη μια θέση των ξένων. Ο δεξιόχειρας Bojic είναι 31 ετών γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου 1988 στην πόλη Niksic και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου.

Ο 31χρονος άσος του «τριφυλλιού» με ύψος 2.01 αγωνίστηκε σε πολλά προηγμένα πρωταθλήματα όπως: Στη Volleyleague αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, το 2011-12 μετακόμισε στην Πολωνία και την Asseco. Tον επόμενο χρόνο ήταν στην Tomis Constanta της Ρουμανίας για να συνεχίσει το οδοιπορικό του στην Ρωσία και την Yaroslav.

Μετά από ένα «διάλειμμα» στην πατρίδα του και την Budva,έπαιξε στο ισχυρό τουρκικό πρωτάθλημα και την Ziraat Bankasi για να μεταγραφεί στην Paris Volley στη Γαλλία. Επιστροφή στην Τουρκία το 2015-2016 για την Αnkara και φεύγει από την Ευρώπη για να αγωνιστεί στην Ινδονησία.

Τον επόμενο χρόνο έμεινε στην Ασία αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και το 2017-2018 έπαιξε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μετά από μια διετία επέστρεψε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα Ρουμανίας για λογαριασμό της Galati για να πάει το 2019 στην Πορτογαλία και στην Sporting. Η «περιοδεία του σταμάτησε» την περσινή χρονιά που έπαιξε στην Κίνα.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «πράσινους» έχει ισχύ μέχρι τις 23 Απριλίου 2021.

Πηγή: new.volleyball.org.cy