Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ To πιο αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο γίνεται απόψε

To πιο αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο γίνεται απόψε


Ακόμη ένα ντέρμπι το δεύτερο σε τρεις μέρες που θα διαμορφώσει δεδομένα στην κορυφή. Η Ομόνοια με 17 συνεχείς νίκες και ένα αγώνα λιγότερο με νέα επιτυχία θα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. O Green Air Παφιακός θέλει να εξασφαλίσει ένα μεγάλο τρίποντο και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου.

Η Ομόνοια «καθάρισε» το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» άφησε 8 βαθμούς την αμεσότερη αντίπαλό της  μακριά και πάει φόρτσα για τον τίτλο. Στόχος απέναντι στον παραδοσιακό αντίπαλο για τους τίτλους τα τελευταία χρόνια ,το νέο τρίποντο που θα την εκτοξεύσει στο +11 από Βαρωσιώτες και Παφίτες.

Οι «πράσινοι» πλεονεκτούν αφού έχουν και ένα αγώνα λιγότερο και σαφώς η νίκη θα σηματοδοτεί το άνοιγμα σαμπανιών στα αποδυτήρια.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ίσως ο Green Air Παφιακός στη Λευκωσία. Με νίκη 3-0, 3-1  μειώνει στο -5 από την Ομόνοια ξεπερνά την Ανόρθωση, ανεβαίνει 2ος και  αναπτερώνει  τις ελπίδες του. Με ήττα μάλλον αποχαιρετά τον τίτλο αφού μένει στο -11 και με ένα αγώνα περισσότερο. Οι παίκτες γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και θέλουν να φανούν συνεπείς με τον πλέον καθοριστικό αγώνα της χρονιάς.