Home TOP NEWS Απόψε ο τελικός με τη Νέα Σαλαμίνα για να καταγράψουμε νταμπλ

Απόψε ο τελικός με τη Νέα Σαλαμίνα για να καταγράψουμε νταμπλ


ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα συνθέτουν το ζευγάρι του Τελικού στο φάϊναλ – φορ του 45ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών που θα διεξαχθεί απόψε στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «ΚΙΤΙΟΝ».

Ο Τελικός θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet Sports 1 και θα είναι διαθέσιμος στις πλατφόρμες Cytavision και Primetel.

Η πρωταθλήτρια, μετά τη φοβερή ανατροπή στον χθεσινό ημιτελικό με την Ανόρθωση, όταν γύρισε από το 0-2 σε 3-2, διεκδικεί το νταμπλ αλλά και το 8ο τρόπαιο Κυπέλλου.

Η Νέα Σαλαμίνα προκρίθηκε χθες βράδυ με νίκη επί του Αποέλ 3-0. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά σε Τελικό τη σεζόν 2015-2016 πάλι στο «ΚΙΤΙΟΝ» με την Ομόνοια να κερδίζει με 3-2 σετ.

Με βάση την αστυνομική σύσκεψη οι είσοδοι του Αθλητικό Κέντρου θα ανοίξουν στις 19:00.

Οι οπαδοί της Ομόνοιας θα καταλάβουν την κερκίδα των επισήμων και της Νέας Σαλαμίνας την απέναντι κερκίδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη safepass.

Θα λειτουργήσουν δύο ταμεία (στο κάθε ένα θα αναγράφεται η ομάδα) για τα εισιτήρια (300 για κάθε ομάδα και θα είναι αριθμημένα) των αγώνων με περιορισμένο αριθμό λόγω προπώλησης.
Στις εισόδους του σταδίου θα διεξάγεται αυστηρός προέλεγχος (εισιτήριο, κάρτα φιλάθλου και safe pass) στην παρουσία της Αστυνομίας.
Απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, επικίνδυνων αντικειμένων και μπουκαλιών, επίσης θα ελεγχθούν τα πανό και οι σημαίες.
Λεζ. Φάση από παλιό αγώνα Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στον Τελικό του φάϊναλ – φορ του 45ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών.