Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πρεμιέρα αύριο στο νέο πρωτάθλημα

Πρεμιέρα αύριο στο νέο πρωτάθλημα


Mε τρεις αγώνες αρχίζει το 48o ΟΠΑΠ Πρωτάθλημα Ανδρών Α Κατηγορίας την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022. Στην πρεμιέρα θα γίνουν τα παιχνίδια Αναγέννηση Δερ. – Ανόρθωσις, Ομόνοια – Ολυμπιάς Φρενάρους και Παφιακός – Ε.Ν.Π. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00 με τον αγώνα Αναγέννηση Δερύνειας – Ανόρθωσις να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την Cablenet Sports 3.

Ο αγώνας Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ».

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

Η πρεμιέρα φέρνει την περσινή  Ομόνοια απέναντι στην πρωταθλήτρια Β Κατηγορίας της περιόδου 2021 -2022 Ολυμπάς Φρενάρους. Οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν το καλό ξεκίνημα, αλλά η Ομόνοια είναι το φαβορί.

Οι «πράσινοι» μετά την απώλεια του Σούπερ – Καπ με τον τρόπο που έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα (το υπέρ της 2-0 έγινε 2-3) ψάχνει τον τρόπο να ανεβάσει την ψυχολογία της μετά από την ευρωπαϊκή πρόκριση στην Αυστρία. Ο Σάββας Σάββα θέλει από την ομάδα του να παίξει σοβαρά και να πάρει το τρίποντο.

Η Ολυμπιάς Φρενάρους πάει στο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» με στόχο την καλή εμφάνιση ώστε να στείλει μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Ολυμπιάς θα πάει στη Λευκωσία με ενθουσιασμό και ό,τι προκύψει.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Χρ. Μητροφάνους

Επόπτες: X. Παπαχριστοδούλου – Χ. Γεροσίμου

Σημειωτές: I. Tοφής – Σ. Καϊμακλιώτη

Παρατηρητής Αγώνα: B. Γεωργίου

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Cablenet Sports 3)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας θα γίνει στη Δερύνεια μεταξύ της Αναγέννησης και της Ανορθώσεως. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν την τετράδα και ο στόχος είναι το πρώτο τρίποντο.

Η Αναγέννηση Δερύνειας που παρουσιάζεται ενισχυμένη τη φετινή σεζόν θέλει να πάρει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά. Οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους όπως κάθε φορά που δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Η νίκη στην πρεμιέρα θα βοηθήσει αφάνταστα την ακριτική ομάδα.

Η Ανόρθωσις μεταβαίνει στη Δερύνεια, με στόχο τη νίκη σε ένα αγώνα αποδείξεων. Η «Μεγάλη Κυρία» δημιούργησε θετική παράδοση στο Γήπεδο της Δερύνειας και πάει στην ακριτική κωμόπολη να πάρει το τρίποντο.

Το παιχνίδι αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και πιθανότατα όλα να κριθούν στις λεπτομέρειες.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Δ. Κουκούνης – Κ. Στεφανή

Επόπτες: B. Bασιλείου – Π. Σαράντης

Σημειωτές: Φ. Στέκα – Μ. Κασιουρή

Παρατηρητής Διαιτησίας: A. Kaλλής

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: ΠΑΦΙΑΚΟΣ – Ε.Ν.Π.

Ντέρμπι αναμένεται στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» μεταξύ Παφιακού – Ε.Ν.Π. Δυο ομάδες με ποιότητα που θα διεκδικήσουν τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος στην πρεμιέρα το τρίποντο.

Ο Παφιακός παίζοντας στην έδρα του θα διεκδικήσει τον τίτλο και στην πρεμιέρα ειδικά στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» δεν θέλει απώλειες. Η ομάδα της Πάφου είναι αισθητά ενισχυμένη τη φετινή σεζόν και θέλει το πρώτο τρίποντο.

Η Ε.Ν.Π. έχει φιλοδοξίες και πάει στην Πάφο για να πάρει το διπλό και να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα. Οι «βυσσινί» έχουν ισχυρό κορμό με έμπειρους παίκτες και θα κτίσει πάνω σε αυτό για τη φετινή χρονιά.

Οι αγώνες Παφιακού – Ε.Ν.Π. προσφέρουν θέαμα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Α. Κωνσταντινίδης – Ι. Μιτσής

Επόπτες: Σ. Παπαχριστοδούλου – Α. Πηλέα

Σημειωτές: N.Στεφάνου – Μ. Χαρπίδη

Παρατηρητής Διαιτησίας: Σ. Σταύρου

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Η πρεμιέρα θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 20:30 όπου θα διεξαχθεί το σπουδαίο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ». |«Ερυθρόλευκοι» και «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πολύ υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν και στοχεύουν να αρχίσουν με τον ιδανικότερο τρόπο δηλαδή το τρίποντο.

Η Νέα Σαλαμίνα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με ανατροπή κόντρα στην νταμπλούχο της σεζόν 2021-2022 Ομόνοια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στο ισχυρό φέτος ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς Κυριάκος Αδάμου θα προετοιμάσει την ομάδα του για να παρουσιαστεί «φρέσκια» στο ντέρμπι και να πάρει τη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται πολύ ενισχυμένο τη φετινή χρόνια και με «όπλο» την εμπειρία θέλει τη διάκριση. Αρχίζει με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και μια πιθανή νίκη θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

Διαιτητές: Α. Δανιήλ – Μ. Αντώρκας

Επόπτες: Γ. Παύλου – Μ. Πιττάλης

Σημειωτές: M. Παπαμιχαήλ – Α. Πέτρου

Παρατηρητής Διαιτησίας: A. Kεφάλας