Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Το τρένο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν σταματάει ούτε στην Ευρώπη!

Το τρένο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν σταματάει ούτε στην Ευρώπη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπέταξε την Βελγική Lindemans Aalst νικώντας την με 3-1 σετ σε παιχνίδι που έγινε στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” και θα πάει σε δύο βδομάδες στο Βέλγιο για να “χτυπήσει” με ότι έχει και δεν έχει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge CUP.


Η ομάδα μας ήταν αυτή που κατέκτησε το πρώτο σετ της αναμέτρησης με 25-19. Στο δεύτερο σετ οι πετοσφαιριστές αν και βρήκαν τρομερή αντίσταση από τους Βέλγους τελικά κατάφεραν να το κατακτήσουν με 27-25.

Στο τρίτο σετ βγήκε στο παρκέ η κούραση των πετοσφαιριστών του Σάββα Σάββα, οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό και κατάφεραν να το κατακτήσουν με σχετική ευκολία επικρατώντας της ομάδας μας με 16-25.

Στο σετ που κρίθηκε και το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και βρέθηκε να χάνει στα αρχικά του στάδια, βρήκε τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις τα έδωσε όλα και τελικά το έκανε δικό της με 25-22 και πανηγύρισε μια σπουδαία Ευρωπαϊκή νίκη.

Οι πετοσφαιριστές μας έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και σε 14 βράδια θα κληθούν να πάνε στην έδρα της Lindemans Aalst να τα δώσουν όλα για να φέρουν στην Κύπρο την μεγάλη πρόκριση.