Home TOP NEWS Το δικαιολογημένο παράπονο του Προέδρου προς την πολιτεία

Το δικαιολογημένο παράπονο του Προέδρου προς την πολιτεία

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου και την στιγμή που ο Πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης έκανε τον απολογισμό όλων των τμημάτων, εξέφρασε και το παράπονο του προς την πολιτεία.


Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της αναφοράς του για το πετοσφαιρικό τμήμα, δήλωσε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να προκριθεί στους “8” του CEV Challenge Cup και το δικαιολογημένο παράπονο της ηγεσίας του Σωματείου είναι ότι, ούτε ένα άτομο από την πολιτεία δεν ξόδεψε ένα λεπτό να πάρει τηλεφώνο για να συγχαρεί τον σύλλογο για την τεράστια επιτυχία.

Είναι γεγονός ότι, αυτό που πέτυχαν οι Πετοσφαιριστές του Σάββα Σάββα ήταν κάτι το σπουδαίο για τα δεδομένα της Κυπριακής Πετόσφαιρας και οι “νταμπλούχοι” άξιζαν τα συγχαρητήρια και τον σεβασμό από την πολιτεία αυτής της χώρας.

Η σχετική τοποθέτηση:

“Θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου που η πολιτεία ουτέ καν ξόδεψε ένα λεπτό να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας συγχαρεί γι’ αυτή την επιτυχία. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί σε αυτό τον τόπο θέλουμε να υπάρχουν Σωματεία, να υπάρχουν Διοικητικά Συμβουλία, να ψάχνουν έσοδα και τα ΔΣ δεν πρέπει να παραμείνουν μόνοι τους σε αυτό τον “γολγοθά” και να μαζεύουν αθλητές στα υπόλοιπα τμήματα. Η Κύπρος δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνομαι την σημαντικότητα του τμήματος, αλλά αν η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται, εμείς όλοι δεν ενδιαφερόμαστε να τα κλείσουμε και να πάμε σπίτι μας. Σε ένα Σωματείο σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχουμε τέτοιους στόχους για να ξεχωρίζουμε και να δείξουμε ότι είμαστε διαφορετικοί και να απαιτήσουμε τον σεβασμό απο όλους.”