Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Εντός έδρας υποχρέωση κόντρα στην ΑΕ Καραβά (δηλώσεις Ρ. Ντβοράνεν)

Εντός έδρας υποχρέωση κόντρα στην ΑΕ Καραβά (δηλώσεις Ρ. Ντβοράνεν)


Εντός έδρας υποχρέωση έχει απόψε η ομάδα πετόσφαιρας των Ανδρών, καθώς για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται την ΑΕ Καραβά.

Ο πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ρόμπινσον Ντβοράνεν, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα, τη μέχρι στιγμής παρουσία στη φετινή σεζόν και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των πετοσφαιριστών μας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη. Είναι καλή ομάδα, η ΑΕ Καραβά, όμως και εμείς έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία για να φτάσουμε στην επιτυχία. Μέχρι στιγμής η σεζόν εξελίσσεται πολύ ιδανικά για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πάντα δίπλα μας και τον θέλουμε ξανά σε ένα ακόμη παιχνίδι να μας στηρίξει για να κλείσουμε το 2023 με άλλη μία νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (22/12) στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.