Home TOP NEWS Πετόσφαιρα: Πήρε εκδίκηση από τον Παφιακό και ξεκίνημα με το δεξί στο...

Πετόσφαιρα: Πήρε εκδίκηση από τον Παφιακό και ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα


Η πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκίνησε δυναμικά το νέο πρωτάθλημα, κατακτώντας τη νίκη με 3-1 σετ απέναντι στον Παφιακό στο Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία».

Στο πρώτο σετ, η ομάδα μας αντιμετώπισε αντίσταση αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 25-23, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.

Το δεύτερο σετ κύλησε πιο άνετα για τους παίκτες του Σάββα Σάββα, οι οποίοι αξιοποίησαν το μομέντουμ και την ψυχολογία, πήραν γρήγορα προβάδισμα και στο τέλος κατάφεραν να το κερδίσουν με σκορ 25-20.

Στο τρίτο σετ, η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και για αρκετή ώρα ήταν μπροστά και διατηρούσε το προβάδισμα, ο Παφιακός κατάφερε να βγάλει αντίδραση, επέστρεψε δυναμικά στο σετ και στο τέλος κατάφερε να το κατακτήσει με 25-27.

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, η ομάδα μας πραγματικά ήταν ασταμάτητη, δεν άφησε σε κανένα σημείο περιθώρια στον Παφιακό να πιστέψει, ανέβασε την διαφορά μέχρι και το +13 και κατάφερε στο τέλος να το κάνει δικό της πολύ εύκολα σε σχέση με τα προηγούμενα με σκορ 25 – 12.

Μετά την πρόσφατη διπλή νίκη στην Ευρώπη επί της Radonik, η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της και στο κυπριακό πρωτάθλημα, κάνοντας ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν.