
Η πετοσφαιρική μας ομάδα αφου πρώτα «καθάρισε» το παιχνίδι με 3-0 σετ απέναντι στην Ανόρθωση στην συνέχεια έκοψε την βασιλόπιττα.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς μας έκανε το καθήκον της το βράδυ της Δευτέρας κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-0 σετ.
Έπειτα από τη νίκη, έγινε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο Μάριο Αργυρίδης, κατά την οποία ο Πρόεδρος, επανέλαβε την πίστη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος πετόσφαιρας.
View this post on Instagram
![ΠροΕθνική Ανδρών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις για τους αγώνες με την Ουγγαρία [Κλήση με τρεις πράσινους]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/ProethnikiVolley-238x178.jpg)

![Παφιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ [3-2]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/04/Live-Pafiakos-Omonoia-telikos-238x178.jpg)




![Επίσημο για Σεμέδο: Ανακοινώθηκε και πόζαρε με Πίρλο! [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Screenshot_2026-07-25-20-59-46-405_com.instagram.android-edit-100x75.jpg)



