Home ΑΡΧΕΙΟ EURO 2016 Με “χρυσές” αλλαγές τους Βάρντι και Στάριτζ η Αγγλία κέρδισε την Ουαλία...

Με “χρυσές” αλλαγές τους Βάρντι και Στάριτζ η Αγγλία κέρδισε την Ουαλία με ανατροπή

st


Αυτό που δικαιούταν πήρε η Αγγλία κόντρα στην Ουαλία για τη 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου. Τα “λιοντάρια” επικράτησαν 2-1 με ανατροπή, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτεροι από την αντίπαλο σε όλο το 90λεπτο. Τo χρυσό γκολ πέτυχε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στάριτζ, που είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του, πρώτο στη διοργάνωση.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Μπέιλ στο 42ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, με τον Τζον Χαρτ να έχει ευθύνη. Το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού οι Άγγλοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα. vardyΗ ισοφάριση ήρθε στο 56ο λεπτό, με το Βάρντι να υποδέχεται τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ανενόχλητος να πλασάρει στέλνοντας την στα δίχτυα. Επίσης από τον πάγκο ήρθε ο επιθετικός της Λέστερ, με τον Ρόι Χόντσον να δικαιώνεται έτσι για τις δύο αλλαγές του.

Όπως έχασε τη νίκη στην 1η αγωνιστική, έτσι την πήρε λοιπόν η Αγγλία, με γκολ στις καθυστερήσεις. Πλέον βρίσκεται στην 1η θέση του Ομίλου με τέσσερις βαθμούς και ακολουθούν Ουαλία και Σλοβακία με τρεις βαθμούς, ενώ η Ρωσία είναι στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.

england

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
Αγγλία: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Άλι, Ρούνεϊ, Λαλάνα (73′ Ράσφορντ), Στέρλινγκ (46′ Στάριτζ), Κέιν (46′ Βάρντι).
Ουαλία (5-4-1): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (67′ Ντέιβιντ Έντουαρντς), Τζο Άλεν, Ράμσεϊ, Μπέιλ, Ρόμπσον-Κάνου (72′ Τζόναθαν Γουίλιαμς).

Τα στιγμιότυπα:

Δείτε τα γκολ του αγώνα: