Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Τι μέλλει (Μέλη) γενέσθαι

Τι μέλλει (Μέλη) γενέσθαι

img_3643


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα διάφορα άρθρα που αφορούν τα σχέδια για εγγραφή νέων μελών στην ομάδα μας και έχω μερικές εισηγήσεις να κάνω.
1.    όλα τα μέλη ΠΡΕΠΕΙ να έχουν δικαίωμα ψήφου αναλόγως του κόστους συνδρομής.
2.    τα τακτικά μέλη που η ετήσια συνδρομή τους θα είναι €500 να έχουν δικαίωμα ψήφου που να ισοδυναμεί με 2 ψήφους.
3.    τα μέλη της αμέσως επόμενης κατηγορίας που η συνδρομή θα ανέρχεται στα €180 ετησίως να έχουν δικαίωμα ψήφου που να ισοδυναμεί με 1 ψήφο.
4.    η έκπτωση στο εισιτήριο διαρκείας  που αναφέρεται στα κίνητρα μπορεί να είναι 40% και 20% αντίστοιχα για τις 2 κατηγορίες μελών.

Η άποψη μου ότι πρέπει να έχουν όλα τα μέλη δικαίωμα ψήφου βασίζεται στο απλό ερώτημα που θα σκεφτεί κάποιος πριν γίνει μέλος με €180, ‘γιατί να δίνω €180 το χρόνο και να μην μπορώ να έχω δικαίωμα άποψης ;’ Έχω την πεποίθηση ότι με αυτό τον τρόπο (αναλογία ψήφου 1:2) όλα τα μέλη θα είναι ευχαριστημένα. Τα μέλη της κατηγορίας των €180 θα έχουν το ίδιο κίνητρο αν ισχύει η πιο πάνω εισήγηση με τη διαφορά ότι θα γνωρίζουν ότι οι άλλοι πληρώνουν περισσότερα άρα έχουν 2 ψήφους.

Η διοίκηση πρέπει να αντιληφθεί ότι οι καιροί είναι δύσκολοι τόσο στον οικονομικό όσο και στο ψυχολογικό τομέα. Κακά τα ψέματα ο κόσμος είναι πικραμένος και απογοητευμένος.  Είναι που είναι δύσκολοι οι καιροί οικονομικά άρα ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά κίνητρα για να βοηθήσει.  Για να μην ξεχνιόμαστε, ο κόσμος είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την οικονομική κατάντια της ομάδας. Τα ποσά από τις τιμωρίες (που φέρει κάποιο μερίδιο ευθύνης) είναι μια σταγόνα στον ωκεανό, σε σύγκριση με τα εκατομμύρια του χρέους.

Τώρα όσον αφορά τα λάθη που έγιναν για φτάσει η ομάδα ως εδώ δεν θα επεκταθώ πολύ γιατί θα γράψω βιβλίο στο τέλος. Απλά επιγραμματικά θα αναφέρω ότι έγιναν 70 μετεγγραφές ποδοσφαιριστών από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Νεοφύτου. Ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα και που, αν μη τι άλλο, αποτελεί μνημείο… λανθασμένων επιλογών. Στην προσπάθεια  να πάρουμε πρωτάθλημα χθες βρεθήκαμε στο πάτο και τώρα καλείται ο κόσμος να βγάλει ‘τα κάστανα από τη φωτιά’.

Κάποτε λέγαμε ότι δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο κόσμος της. Είναι καιρός αυτό να ξαναγίνει γιατί παίκτες και διοικήσεις πάνε και έρχονται, ο κόσμος ΜΟΝΟ μένει.

Ευχαριστώ,
Χρίστος

ΥΓ. Είμαι 36 χρονών, τραπεζικός υπάλληλος και έχω κάνει 2 φορές (1 με Σεραφείμ και 1 με Νεοφύτου) αίτηση για μέλος και δεν πήρα καμία απάντηση. Αν και απογοητευμένος, είμαι έτοιμος να γίνω μέλος.