Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Το υπερωκεάνιο που είναι κοντά στο να γίνει βαρκούλα

Το υπερωκεάνιο που είναι κοντά στο να γίνει βαρκούλα

img_8896


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Για πρώτη φορά στα 41 μου χρόνια φτάνω στο σημείο να μην αντέξω και να εκφράσω την άποψη μου για κάποια θέματα δημόσια που με απασχολούν,
Δυστυχώς ακόμα μια αποτυχημένη ευρωπαϊκή προσπάθεια. Θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους που κατά τη γνώμη μου έχουμε αυτές τις αποτυχίες.

Ο πρώτος λόγος είναι οι αποτυχημένες και ηττοπαθείς εκάστοτες διοικήσεις που οι αποφάσεις τους είναι έκτος και πέρα από κάθε λογική.
Να μείνουμε στην τωρινή διοίκηση και να δούμε τις επιλογές τους σε προπονητές που τους έδωσαν εν λευκό την ομάδα σε αυτούς και έφερναν στην ομάδα οποίον παίκτη ήθελαν με πολύ υψηλές απολαβές και μετά προσπαθούσαν να τους διώξουν (κάποιους άδικα και με ανορθόδοξους τρόπους).

Όσο για τον τωρινό μας προπονητή δυστυχώς η φιλοσοφία του φαίνεται ότι είναι άμυνα και πάλι άμυνα. (π.χ. θυμηθείτε τον περσινό τελικό κυπέλλου, αν και τελικά στεφθήκαμε κυπελλούχοι η ομάδα μας το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται. Ο αντίπαλος μας αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Την ίδια τακτική φαίνεται επέλεξε στα παιχνίδια με τον ερυθρό αστέρα. Γίναμε μια αμυντικογενές ομάδα. Ποια η ΟΜΟΝΟΙΑ; Η πιο επιθετική ομάδα της Κύπρου διαχρονικά!!! )
Επίσης θα ήθελα να θέσω και κάποιους άλλους προβληματισμούς ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά.
Α.) Ποιος δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε πρόεδρο να δανείζει στο σωματείο με δικά του χρήματα και με αυτό το τρόπο να εγκλωβίζει το μέλλον του σωματείου; Δηλαδή για να καταλάβω ο κύριος Νεοφύτου έκανε αίτηση δανείου στον εαυτόν του και έτσι δάνεισε και δέσμευσε την ΟΜΟΝΟΙΑ; Με ποιούς όρους; Τελικά όποιος θέλει να γίνει ιδιοκτήτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εκλεγεί πρόεδρος και να δανείσει (αγοράσει) το σωματείο. Τελικά πρέπει να υπάρχει όρος στο καταστατικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που να απαγορεύει το δανεισμό από το εκάστοτε πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο.

Β.) Γιατί να διαχωρίζουμε την έδρα μας σε καθοριστικούς αγώνες όπως και σε αγώνες υψηλής σημασίας; Με αυτό το τρόπο δώσαμε στο αιώνιο μας αντίπαλο το χώρο να μεγαλώσει και σιγά σιγά να γεμίζει την κερκίδα που του αναλογεί. Θυμηθείτε ότι στο Μακάριο στάδιο ο αντίπαλος μας ούτε καν το πέταλο δεν μπορούσε να γεμίσει. Πρέπει όλοι οι αντίπαλοι μας όταν παίζουν με την ομάδα μας να παίρνουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν και όχι περισσότερα. Σταματήστε επιτελούς τις ευγένειες, όταν παίζουμε εμείς να έχουμε όλα τα εισιτήρια που μας αναλογούν (δηλαδή 3 κερκίδες!!!).
Γ.) Άλλαξαν οι καιροί, την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ξέρουμε, την σεβόμαστε και για αυτό είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και είναι τιμή μας, όμως υπάρχουν και φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν τους ενδιαφέρουν τα πολίτικα. Για να προχωρήσουμε πρέπει επιτελούς η ΟΜΟΝΟΙΑ να την αφήσουν μακριά από πολίτικα. Να αφήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανθίσει ξανά.
Κάτι τελευταίο νομίζω εμείς οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας πρέπει να έχουμε πιο καλή αντιμετώπιση απo την διοίκηση, π.χ. σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας μας έστω και αν είναι σε ουδέτερο στάδιο πρέπει οι κάτοχοι διάρκειας να έχουμε συγκεκριμένες θέσεις(θυμηθείτε περσινός τελικός κυπέλλου)σεβαστείτε μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αντώνης Μ.