Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα κοντέινερ του Μαρί ξαναστοιβάζονται

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα κοντέινερ του Μαρί ξαναστοιβάζονται

sak_7951


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Λίγους μόνο μήνες μετά την τραγωδία του Μαρί, οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι αυτού του κράτους ξαναστοιβάζουν με πυρίτιδα δεκάδες κοντέινερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι, ουδόλως ενδιαφέρονται εάν θα κρεπάρουν και αυτά τα κοντέινερ. Μόνο που δεν λογάριασαν καλά ένα πράμα. Ότι τα κοντέινερ, αυτή τη φορά, βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών τους.

Στοιβάχτηκε λοιπόν αδέλφια, ακόμα ένα κοντέινερ, εξαντλημένης υπομονής, δίπλα στα χιλιάδες στoιβαγμένα κοντέινερ πυρίτιδας που αναφλέγονται εδώ και χρόνια. Χθες βράδυ, ο εμπρηστής Μάριος , πρόσθεσε λάδι, φωτιά και αρκετά πυρομαχικά, επάνω στα στοιβαγμένα αναφλεγόμενα και αλλοιωμένα κοντέινερ.

Απέβαλε τον άνθρωπο, που για δύο διαδοχικές αγωνιστικές δεχόταν δολοφονικά κτυπήματα, τα οποία η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να καταγγείλει στην Αστυνομία. Τα οποία έμειναν και ατιμώρητα. Και ξαφνικά έρχεται ο εμπρηστής Μάριος ,  να τον αποβάλει για τα δύο και μοναδικά φάουλ που έκανε. Και αφού προηγουμένως δέχθηκε  δεκάδες ύπουλα κτυπήματα. Και ας  έσφιξε τα δόντια να παίξει με τις ραφές ακόμα στο κορμί του.

Κύριε εμπρηστή Μάριε, καθώς και δεκάδες  άλλοι εμπρηστές που μετατρέψατε το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα σε αποθήκη πυρομαχικών, έχετε σκεφτεί ότι κάποια στιγμή θα γίνει η έκρηξη;

Τα κοντέινερ θα παίξουν μέσα στις αυλές των σπιτιών σας. Τα κοντέινερ ήδη είναι παραφουσκωμένα, φλέγονται και έχουν αλλοιωθεί.

Ότι και να κάνετε πλέον. Η πυρκαγιά δεν σβήνει. Το κρίμα στο λαιμό σας.

Πυροσβέστης 9