Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Η άποψη ενός Ομονοιάτη που τρέχει την ομάδα από τα 5

Η άποψη ενός Ομονοιάτη που τρέχει την ομάδα από τα 5

img_3469


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Kαταρχήν θέλω να αρχίσω το άρθρο μου δίνοντας τα συγχαρητήρια μου στην αεκ, για την παλικαρίσια νίκη γιατί στο τέλος μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί.

Τώρα όσο για την ομάδα μας θέλω να θίξω όλα τα αρνητικά που είδα.
1)Συμφωνούμε όλοι ότι για τον Άλβες δαπανήθηκε ένα άλφα ποσό για να αποκτηθεί. Αν ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ντεφορμέ ή ακόμη προσπαθεί να τα βρεί με τους συμπαίκτες του ή ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί δεν μας ενδιαφέρει. Εφόσον δεν προσφέρει να μην προτιμάται.

2)Τερματοφύλακας Λεόνι. Ο Πορταράς που άφησε την εθνική για να έλθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ (έτσι ανάφερε) . Δείχνει δεν μπορεί να αντέξει την πίεση. Αν με εθνικό δέχτηκε μια φάση έκανε τράφικ και χάσαμε 2 βαθμούς, σήμερα ενέργησε με ρυθμούς χελώνας απέναντι στο σουτ του ντα σίλβα που έδειξε ότι φοβάται την μπάλα(δηλαδή αν ήταν ο τιμουρ τι θα έκανε;;;). Έχουμε ένα δεύτερο τερματοφύλακα ο οποίος είναι διεθνής και είναι στο πάγκο (Λέβιτα). Καιρός να πάρει την συμμετοχή που χρειάζεται, να δείξει τι μπορεί να προσφέρει περισσότερο από τον Λεόνι.

3)Βλέπουμε εδώ και 6 παιχνίδια(2 με ερυθρό, φιλικο με δόξα, αεκ, αγια ναπα, εθνικό) ο σοάρες δεν μπορεί ούτε καν να ελέγξει την μπάλα. Γιατί προτιμάται έναντι του άλβες, αντράντε;;; Καλύτερα φέρτε παιδί της ακαδημίας και παραδεχτείτε ότι είναι ένας από τους χειρότερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

4)Θα έρθω και στους ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήθελαν την απομάκρυνση του Λάρκου. Θα συμφωνήσω, ο άνθρωπος μπορεί να μην ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην θέση του προπονητή(λόγω του ότι δεν έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο), αλλά είχε ένα πλάνο με τα χρήματα που διέθετε η διοίκηση σε αυτόν. Γιατί να φύγει τώρα;; Γιατί οι πλείστοι να το χειροκροτήσουν αυτό;; Σε μία τέτοια δύσκολη σαιζόν το μόνο πράγμα που έπρεπε να γίνει ήταν να στηριχθεί μέχρι το τέλος. Είτε τερματίζαμε 1 είτε 2 είτε 3 είτε 4, 5 , 10. Δεν ήταν και ο πιο έμπειρος προπονητής, αλλά μέσα από τα λάθη του θα μάθει, θα βελτιωθεί και θα βελτίωνε και την ΟΜΟΝΟΙΑ. ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ. Έπρεπε να μείνει να ολοκληρώσει το έργο του.

5)Αυτό που γίνεται δεν πρέπει να μας διαλύσει και προπαντός δεν πρέπει να μας διασπάσει. Περνούμε δύσκολες στιγμές, και θα περάσουμε δύσκολες στιγμές στη φετινή χρονιά αυτό είναι η αλήθεια. Να στηρίξουμε όπως ήλθαν τα πράγματα ότι γίνει με σθένος και πάθος (γιατί δεν αλλάζει κάτι σε αυτή τη χρονιά λόγω οικονομικού, κρίσης , διοικητικής αστάθειας ) να δώσουμε τον δικό μας αγώνα από τα γήπεδα, τα πέταλα, και να θυμίσουμε σε όλους ότι δεν είμαστε μόδα εποχής. Να θυμίσουμε ότι ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σημαίνει ποδοσφαιρική ομάδα 90 λεπτά. ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει 1947 διαφορετικά πράγματα και απλά το ποδόσφαιρο τα κάνει 1948. ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ασχολία , ιδεολογία, φούτσαλ, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, ποδηλασία, οι φίλοι, η οικογένεια, τα συφί, τα fan club, η ιδέα, η ζωή , η αναπνοή μας, τα τραγούδια , τα φεστιβάλ , το όνειρο μας, η χαρά μας και πόσα άλλα που αν τα αναφέρω απλά θα καταλάβετε ότι το σημερινό ατυχές αποτέλεσμα είναι απλά μια μικρή κακή παρένθεση. Λάθη έγιναν. Μην φοβηθείτε κ.Σοφοκλέους, να κάνετε τα απαραίτητα ώστε να έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει για την αναγέννηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ότι και αν έχουμε.

Και έτσι θα αναφέρω μια ιδέα και ελπίζω αυτό το άρθρο να έρθει και στα δικά σας μάτια. Έχουμε μόνο 11 ικανούς παίκτες;;; Παίζει ο άλβες, σοάρες, λεονι, αλαμπί , απλά για να έχουμε αλλαγές;;; Eεε τότε δεν χρειάζεται να κάνετε τέτοιους πειραματισμούς. ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ αυτούς που πρέπει αυτούς που διψούν και για αλλαγές βάρτε 7 άτομα από τις ακαδημίες. Θα μπένουν ως αλλαγή και θα έχουν το σθένος και την δύναμη του ΟΜΟΝΟΙΑτη, και δεν θα τους φοβίζει τίποτα. Δώστε τους την ευκαιρία, και δεν θα σας αφήσουν εκτεθειμένους. Το ξέρουμε είναι δύσκολοι καιροί . Είμαστε δίπλα σας(Ελπίζω να το συμεριστείτε και εσείς που το διαβάζεται)…

P.S: Εσείς όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες ξέρετε τι πρεσβεύετε;;; Την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν λύγισε να υποχωρήσει από το κατεστημένο, την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν λύγισε στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά το 10-0 επί του άγιαξ, την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν φοβάται διαιτησίες και ότι κερδίζει είναι με την αξία της, την ΟΜΟΝΟΙΑ που σε κεκλεισμένων είχε διαθέσιμα περισσότερα εισητήρια από την αελ στο ευρωπαικό, την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει τους περισσότερους τίτλους από την ημέρα ίδρυσης της και έπειτα, την ΟΜΟΝΟΙΑ που μας έβγαλε τόσες φορές στους δρόμους, είτε για να κερδίσουμε κάποιο αγώνα(βλέπε πορεία για κουτσοκούμνη, κοπ), είτε για πρωτάθλημα, είτε για ασπίδα, είτε για κύπελο. Μην ηττοπαθήσετε . Μπορεί να μην λέμε φέτος ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αλλά θα λέμε το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας !!

P.S-2 Προσωπική άποψη ενός ΟΜΟΝΟΙΑτη που από τα 5 η μόνη του αγάπη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κ.Κ.